Connect with us

Musikk

Se Mötley Crüe profesjonell filmet 40 minutters full konsert 28. april

Published

on

Skjermdump av video: "MOTLEY CRUE LIVE WIRE LIVE THE 2023 NFL DRAFT UNION STATION KANSAS CITY MO 4-28-23" på YouTube

Norgesaktuelle Mötley Crüe spilte en gratiskonsert nå fredag (28. april) på slutten av dag to av NFL Draft utenfor Union Station i Kansas City, Missouri, USA. Bandet spilte totalt seks låter og avsluttet showet med låta «Kickstart My Heart» der Kansas City Chiefs cheerleaders ble med i bandet. Denne låta spilles ofte på deres hjemmekamper på GEHA Field Arrowhead Stadium.

Slik var kveldens spilleliste:

  1. «Wild Side»
  2. «Primal Scream»
  3. «Live Wire»
  4. «Home Sweet Home»
  5. «Girls, Girls, Girls»
  6. «Kickstart My Heart»

Profesjonelt filmet video av hele Mötley Crüe`s opptreden kan sees på NFLs Facebookside.

NB! Lyden (ved video link ovenfor) starter ved 2:20!

Her kan du se noen klipp filmet av publikum:

Mötley Crüe er som kjent i full gang med sin verdensturnè, «The Stadium Tour» sammen med Def Leppard. Turnèen som startet i fjor var den største turneen i 2022 og solgte over 1,3 millioner billetter. Søndag 11. juni spiller bl.a. Mötley Crüe og Def Leppard under årets Trondheim Rocks som går av stabelen på EC Dahls Arena. Konserten blir deres eneste stopp i Norge.

Les også: Mötley Crüe + Def Leppard til Norge

Mötley Crüe bekreftet offisielt i oktober 2022 at deres legendariske gitaristen Mick Mars (71) pensjonerer seg og dermed trekker seg fra den pågående stadionturnèen sammen med Def Leppard. Samtidig bekreftet de også at gitarist John 5, kjent fra blant annet Rob ZombieMarilyn Manson, stepper inn for Mick Mars slik at bandet kan fortsette pågående turnè.

«Selv om endring aldri er lett, aksepterer vi Micks beslutning om å trekke seg fra bandet på grunn av utfordringene med sin helse. Vi har sett Mick håndtere sin Bekhterevs sykdom i flere tiår, og han har alltid klart det med det ytterste mot og ynde. Å si «nok er nok» er den ultimate handlingen av mot. Micks lyd var med på å definere Mötley Crüe fra det øyeblikket han plugget inn gitaren sin på vår aller første øving sammen. Resten, som de sier, er historie»

«Vi vil fortsette å hedre hans musikalske arvVi vil oppfylle Micks ønske og fortsette å turnere verden rundt som planlagt i 2023. Det vil utvilsomt kreves en helt enestående musiker for å fylle Micks sko, så vi er takknemlige for at vår gode venn, John 5, har sagt ja til å komme om bord og bli med bandet videre. Vi gleder oss til å se alle Crüeheads ute på veien!» – VinceTommy og Nikki

«Jeg er beæret over å videreføre Micks arv og gleder meg til å spille disse sangene» – John 5

Les også: Mick Mars gir seg – Kommer ikke til Norge

Les også: Se videoer fra Mötley Crüe første konsert med ny gitarist John 5 

Den 6. april anla bandets grunnleggende gitarist Mick Mars et søksmål mot Mötley Crüe, med påstand om at bandkameratene hans prøver å sparke ham ut av gruppen og redusere eierandelen hans på grunn av hans ødeleggende sykdom.

Les også: Mick Mars saksøker Mötley Crüe

Mick Mars om sine bandkollegaer: – «I Carried These Bastards For Years»

Er du klar for konsert med Mötley Crüe?

– Har du opplevd bandet live tidligere?

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)