Connect with us

Musikkomtaler

Morten Harket «Brother» (New album)!

Published

on

En revitalisert Morten Harket er tilbake. I stedet for å hvile på laubærene har han tatt fatt i energien han har omgitt seg med de siste årene og utnyttet det til fulle på sitt nye album, Brother. Albumet slippes to år etter forgjengeren Out Of My Hands, hans første utgivelse etter a-has teppefall i desember 2010. Out Of My Hands toppet albumlistene i Norge, gikk til nummer tre i Tyskland og var inne på topp 30 i Østerrike, Sveits og Frankrike. De to travle årene har vært brukt flittig til å turnere og se fremover.

Use this google translate button to read this review in your language:


«Jeg er et helt nytt sted og har veldig sterke følelser for Brother. Jeg burde kanskje tatt et skikkelig avbrekk etter det forrige plata og alt arbeidet med den, men hadde i stedet lyst å starte opp mens motoren fortsatt var varm og i gang.» – Morten Harket

Official video albumsingel «Brother»:

På albumet finner du følgende låter: 1. «Brother», 2. «Do You Remember Me?», 3. «Safe With Me», 4. «Whispering Heart», 5. «Heaven Cast», 6. «There Is A Place», 7. «Oh What A Night», 8. «End Of The Line», 9. «Can`t Answer This», 10. «First Man To The Grave».

Røttene til det nye albumet er å finne i sin forgjenger. Nok en gang samarbeider Morten med Petter Kvint, som han skrev tre av sangene til Out Of My Hands i tospann med. Samarbeidet har nå tatt et ytterligere steg videre, og sammen har de produsert og spilt inn albumet i Peters Studio Brun i Stockholm. Sett bort ifra én låt er dessuten alle sangene skrevet av de to.

Fort å sjekke ut flere spennende albumnyheter 2014: trykk her >

Hva synes du om det nye albumet?

Skriv dine kommentarer nedenfor eller på Rockmans facebook tilhengerside >

Continue Reading
Advertisement