Connect with us

Musikkomtaler

Metallica & Slayer til Oslo 2014

Published

on

Metallica tar med seg turneen «Metallica by request» til Europa og Sonisphere Oslo neste sommer. Bandet inviterer samtidig fansen til å bestemme set-listen til showet på Valle Hovin søndag 1. juni 2014.
«Vi er igjen gira på å komme oss ut fra studioets fire vegger og få ny energi fra våre trofaste europeiske fans et par uke3r i mai og juni. Det at alle fans i tillegg får mulighet til å velge ut sangene vi skal spill, kommer til å ta opplevelsen til et nytt nivå, og lette en stor byrde av mine skuldre i og med det er jeg som pleier å skrive set-listene!» – sier Lars Ulrich
Det er fansen som bestemmer låtene når Metallica inntar Sonisphere Oslo. Som en hyllest til fansen introduserer Metallica for første gang «Metallica by request», den ultimate interaktive konsertopplevelsen. Fans som kjøper billett til festivalen vil få muligheten til å stemme frem låtene som skal med på set-listen til Metallica i Oslo. Her kan man sette opp sin egen drømme-set-liste fra mer enn 30 år med låtmateriale, bestående av nesten 140 sanger.
For å lese den spennende historien om Metallica:
trykk her >
Billetter legges ut for salg tirsdag 10 desember kl. 09.00 på livenation.no og billetterservice.no

PS! Har du husket å melde deg på i årets kuleste julekalender?

Continue Reading
Advertisement