Connect with us

Musikk

Klar for konsert med Guns N` Roses i Stavanger til sommeren 2022?

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Slash på Odderøya, Kristiansand

Konsertarrangør Live Nation kunne tidligere i dag bekrefte at Guns N`Roses kommer tilbake til Norge, nærmere bestemt Forus Travbane i Stavanger 15, juni 2022. Samtidig ble det også bekreftet fra Sweden Rock Festival at Guns N` Roses som jo var booket som headliner til fjorårets og årets avlyste festival, også er bekreftet til festivalen i 2022.

Som vi skrev om tidligere. 2022 kommer til å bli tidenes feteste konsert og festivalår. Dagens bekreftelse av Guns N`Roses og tidligere bekreftelse av Rammstein til Norge er bare den «spede» begynnelsen. 2022 kommer til å ta fullstendig av for konsertopplevelser med både små og store artister som er «sprengferdige» med eksplosiv energi. Det er bare å glede seg!

Les også: 2022 kommer til å bli tidenes feteste festival og konsert år

Ordinær salgsstart av billetter til GNR i Norge er fredag 9. april kl. 09:00.

«Vi vet at det er mange som lengter etter å kunne samles utendørs og dele magiske konsertopplevelser igjen. Det har lenge føltes som en fjern ønskedrøm, men nå skimter vi mållinjen og jeg gleder meg til de første tonene fra bandet og jubelen fra publikum setter i gang på arenaen» – Martin Nielsen, Head promoter i Live Nation.

Mens vi venter…….prøv deg på denne:

Har kan du holde deg oppdatert på alle internasjonale rockefestivaler

Her kan du holde deg oppdatert på alle norske festivaler

Er du klar for Guns N`Roses i 2022?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside