Connect with us

Musikk

Husker du Steffi Stuber fra tyske The Voice? Her leverer hun en rå Behemoth vokal coverprestasjon

Published

on

Skjermdump fra Steffi Stuber video "Behemoth - Ov Fire And The Void" publisert på YouTube nedenfor

Husker du den helt rå prestasjonen av tyske Stefanie Stuber som var deltager i forbindelse med den tyske 2019-sesongen av The Voice?, og fremførte en fantastisk versjon av Lamb Og God sin låt «Ghost Walking» under sin «blind audition» ?

Hør den gjerne på nytt her:

Les også: Helt rått! Hør den enorme vokalen til Steffi Stuber

Nå har hun også levert en fet cover vokalprestasjon av det polske extreme metal bandet Behemoth sin låt «Ov Fire And The Void» som ble utgitt på deres studioalbum «Evangelion» (2009).

Her kan du høre Steffi Grubers coverversjon:

Her kan du også høre den original Behemoth alternative version:

Stefanie Stuber ble født i 1995 i Aalen, Baden Württemberg. I flg. hennes egen facebookside startet hennes lidenskap til musikken allerede i ung alder og det gikk ikke en eneste dag uten at hun sang. Etter hvert som tiden gikk begynte hun å tenke mer og mer på hvilket instrument som ville passe for henne. Blant annet vurderte hun å starte med å spille trommer. I 2006, da hun så og hørte sangen «Call Me When You Sober» av Amy Lee i TV-programmet MTV ble hun betatt, og valg av piano som sitt instrument ble klart for henne. Lyden og måten det var på var akkurat det hun selv følte og alltid søkte når hun laget musikk. Fra det øyeblikket hentet hun stor inspirasjon fra Amy Lee og bandet Evanescence.

I tillegg er hun inspirert av metalband som Slipknot, KornSoulfly og Lamb Of God , noe som også har formet hennes musikalske karriere frem til i dag. Sangerinnen Amy Lee og vokalisten Corey Taylor er hennes store vokale inspirasjonskilder.

Fra og med sang i skolebandet ble hun kjent med flere og flere musikere og utviklet noen prosjekter og samarbeid med andre musikere i alle forskjellige musikkstiler. Hun er i dag frontfigur og vokalist i blant annet det tyske bandet Enslave The Chain.

Hva synes du om Stefanie Stuber sine vokal coverprestasjoner?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside