Connect with us

Musikk

Helt rått! Hør den enorme vokalen til tyske Stefanie Stuber (23) når hun fremfører låta «Ghost Walking»

Published

on

Foto: Stefanie Stuber - skjermdump fra YouTube video nedenfor fra hennes fremføring under The Voice Of Germany 2019

Tyske Stefanie Stuber er deltager i årets tyske sesong av The Voice, og fremførte en fantastisk versjon av Lamb Og God sin låt «Ghost Walking» under sin «blind audition» som du kan høre her:

NB! Du minimum ta deg tid til å høre hele låta frem til 1:10, slik at du også får med deg når hun endrer vokal fra dyp rå til lysere partier. Helt rått!

Hva synes du om hennes prestasjon?

Stefanie Stuber ble født i 1995 i Aalen, Baden Württemberg. I flg. hennes egen facebookside startet hennes lidenskap til musikken allerede i ung alder og det gikk ikke en eneste dag uten at hun sang. Etter hvert som tiden gikk begynte hun å tenke mer og mer på hvilket instrument som ville passe for henne. Blant annet vurderte hun å starte med å spille trommer.

I 2006, da hun så og hørte sangen «Call Me When You Sober» av Amy Lee i TV-programmet MTV ble hun betatt, og valg av piano som sitt instrument ble klart for henne. Lyden og måten det var på var akkurat det hun selv følte og alltid søkte når hun laget musikk.

Fra det øyeblikket hentet hun stor inspirasjon fra Amy Lee og bandet Evanescence. I tillegg er hun inspirert av metalband som Slipknot, Korn, Soulfly og Lamb Of God , noe som også har formet hennes musikalske karriere frem til i dag. Sangerinnen Amy Lee og vokalisten Corey Taylor er hennes store vokale inspirasjonskilder.

Fra og med sang i skolebandet ble hun kjent med flere og flere musikere og utviklet noen prosjekter og samarbeid med andre musikere i alle forskjellige musikkstiler. Hun er i dag frontfigur og vokalist i blant annet det tyske bandet Enslave The Chain.

Hva synes du om Stefanie Stuber?

Kunne du f.eks. tenkt deg Enslave The Chain til festivalsommeren 2020?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside