Connect with us

Musikk

Klar for livesending: Dette mener vi er favorittene til å vinne The Voice – Norges beste stemme 2022

Published

on

Skjermdump av videoer Knockout | The Voice Norway publisert på YouTube-kanalen: The Voice - Norges beste stemme

Årets sesong av The Voice – Norges beste stemme på TV2 er utvilsomt den sterkeste noen sinne. The Voice-mentorene som består av dyktige Espen Lind (50), Ina Wroldsen (37), Tom «Matoma» Stræte Lagergren (30) og Yosef Wolde-Mariam (44) har gjort en strålende jobb i utvelgelsen under «Blind auditions». Å følge deres support og mentorbistand for de utvalgte artistene er imponerende. Her viser alle fire en stor faglig dyktighet hvor man allerede etter påfølgende opptredener ser utvikling hos den enkelte. Slikt varmer et musikkhjerte.

At valgene for mentorene gjennom de såkalte «utslagsrundene» er vanskelig er det ingen tvil om. Det er en fryd å se alle de flinke vokalistene. Nivået er høyt hos samtlige. I denne fantastiske «vokal-buketten» av dyktige vokalister er det etter vår mening nå 4 deltagere som fremhever seg spesielt sterkt. Da vektlegger vi i tillegg til sterk vokal også det unike, ekte og særegne inkl. personlighet som vi som bl.a. elsker rock alltid setter høyt opp «på lista».

Vi har tidligere fremhevet de sterke talentene Jørgen Dahl Moe og Mathilde W. Taugard.

Les også: Jørgen gjør det igjen – Hør hans gåsehudversjon av «Feels Like Home»

Les også: Mathilde W. Taugard er den største utfordreren til Jørgen Dahl Moe

Under fredagens sending før påske sto også det dyktige unge talentet Tuva Knutsen (21) frem. Vi har hatt henne i «kikkerten» gjennom de tidligere sendinger og hun er et sterkt eksempel på den nevnte Mentor-support-progresjonen.

Hør bare hennes sterke versjon av Brandi Carlile «The Joke»:

I etterkant meldte også Niklas Jung Hansen seg inn på vår Topp 4 lista over årets deltagere som vi mener er de største fvoritter til å kunne vinne årets The Voice Norge. Her kan du høre Niklas Jung Hansen sterke vokalprestasjon under fremførelsen av låta «Catapult» av artisten Jack Savoretti:

Dette er årets deltagere som har gått videre til årets «live-sending»:

For første gang skal årets «The Voice»-deltakere prøve seg på direktesendt TV. To deltakere fra hver av mentorenes lag skal i ilden. Fire av dem går videre, fire må reise hjem. Hvem dét blir, er det du som bestemmer. Sendingen starter på TV2 i kveld kl. 20.00.

Les også: Se trailer for den nye musikk-konkurransen «No Cover»

Hold deg oppdatert på norsk rock gjennom vår fete guide over norske rockeband

Hvem er DIN største favoritt til å vinne årets The Voice – Norges beste stemme?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )