Connect with us

Musikk

Se trailer for den nye musikk-konkurransen «No Cover» – Flere kjente rockere i dommerpanelet

Published

on

Foto: skjermdump av YouTube video "NO COVER - Season One Official Trailer (Premiering April 20, 2022)"

«No Cover» er en helt ny originale musikk-konkurranse som fokuseres på usignerte artister. Serien handler om oppdagelser, mentorskap, hard reality og å starte karrierer. «No Cover» er skapt og produsert av musikkbransjen, ikke tradisjonelle Hollywood-studioer. Mens de fleste musikk-konkurranser som «American Idol» og «The Voice» oppfordrer musikere til å dekke andres sanger, setter «No Cover» søkelyset på artister/ band som skriver og spiller egen originalmusikk.

Selskapet bak konseptet sier blant annet: «Vi tror at dette er showet fans og musikere over hele verden har ventet på i mange år for å se, og endelig er det her»

«No Cover» ble filmet på stedet ved den legendariske Troubadour og Hotel Sunset Marquis i West Hollywood, California, USA. 25 artister vil konkurrere om toppprisen, som inkluderer:

  • Sekssifret platekontrakt med Sumerian Records
  • Representasjon fra United Talent Agency og Shelter Music Group
  • Spilletid på en Danny Wimmer Presents Music Festival
  • Gavekort på $10 000 (ca. NOK 90 000,-) fra Guitar Sentrum
  • Splitter nytt utstyr fra Gibson USA, Mesa Engineering, Ernie Ball, Liquid Death og Discmakers

Seriens kjendisdommere og verter har blitt valgt fra alle sjangere innenfor Rock & Roll-universet og skal oppdage den neste store originale artisten eller bandet! «No Cover» har fem hovedkjendisdommere: Alice Cooper, Lzzy Hale, Gavin Rossdale, Bishop Briggs og Tosin Abasi.

Seriens programledere er Kellin Quinn (Sleeping With Sirens) Caity Babs (Sirius/XM) og Matt Pinfield (MTV, Vh1). Når band kommer til semifinalen i No Cover, vil de bli sammenkoblet med Rock & Roll-legender, managere, promotører og agenter for å hjelpe til med å finpusse lyden, utseendet og sangkunsten deres

Her kan du se trailer for «No Cover» musikk-konkurransen:

Hele sesong 1 av serien ble spilt inn i fjor.

Da «No Cover» først ble annonsert i oktober 2020, sa Alice Cooper: «Jeg kan ikke vente på «No Cover». For meg er et band virkelig ikke et band med mindre de skriver sitt eget materiale, og hvis du vet alt om meg vet du at jeg har en veldig høy standard for ikke bare sangene, men også fremføringen. Jeg ser etter bandet som har alt – den som ikke bare kan skrive den og spille den, men fremføre den og få meg til å tro på det.»

«No Cover» har premiere på YouTube onsdag 20 april 2022

Her kan du sjekke mer ut om konseptet på seriens offisielle nettside

Sjekk også ut den fete guiden på Rockman som samler alle norske aktive rockeband

Hva synes du om dette nye konseptet?

– Hvilket norske band eller artist synes du burde deltatt her?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )