Connect with us

Musikk

Til Beyond The Gates 2024: Behemoth, Satyricon, Venom, Vreid, Djevel, Watain, DHG, Darkspace, Mānbryne, Cult Of Fire og Trelldom

Published

on

Foto: Maria Rogersdotter/ Behemoth på Tons Of Rock 2024 - Artwork Beyond The Gates 2024/ Olav Iversen

Beyond The Gates bekrefter nå i kveld de første 11 band til festivalen i Bergen 2024.

Og FOR en knallfet foreløpig lineup…….!!!

Artwork; Olav Iversen

Som de selv skriver:

«Vi er utrolig stolte av å kunne annonsere det første partiet med band til Beyond the Gates 2024. Vi sier dette hver gang, men vi lover at neste år blir noe du aldri har opplevd før. På baksiden av den uttalelsen, ta godt imot juggernaut som er Behemoth.

Bandet har ikke spilt i Bergen siden 2012, så de er velkommen tilbake.

Bare å «varme opp» allerede med denne:

Festivalen skriver videre: «Vi er også veldig spente på å kunne presentere Satyricon som slipper nytt album neste vår, og kommer tilbake til livescenen for første gang på fem år. Grunnleggere og innovatører Venom og Watain vil også pryde Beyond the Gates med et besøk neste år med sine spektakulære og energiske liveshow. Går videre, Trelldom, med den ikoniske sangeren Gaahl, som kommer til å gjøre sin første liveopptreden helt siden de ble dannet tidlig på 90-tallet»

«Vreid vil feire 30 år med Sognametal, mens norske black metalarar Djevel og DHG/Dødheimsgard vil gi oss eksklusive sett. Fullfører den første runden med navn er tsjekkiske Cult Of Fire med sitt massive liveshow, den mystiske Darkspace fra Sveits og polske Mānbryne som skal gjøre sin første konsert utenfor hjemlandet.»

Festivalen vil som alltid være full av numerusaktiviteter du kan oppleve i tillegg til livekonsertene som blant annet omvisning, messer, marked osv.

Få tak i dine begrensede gullpass nå.

Dette inkluderer alle livekonserter, inkludert Day- og Night Shift-konsertene.

Trykk her for å sikre deg dine gullpass billetter via Ticketmaster

Hva synes du om den foreløpige lineup?

– Har du opplevd noen av bandene live tidligere?

Del dine kommentarer og gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook (her)