Connect with us

Musikk

Mikkey Dee: «Jeg vil aldri forsøke å få Motörhead tilbake der en eller annen idiot tar Lemmy`s plass»

Published

on

Skjermdump av video "Mikkey Dee - Scorpions - Tour Kit Rundown" på YouTube

I et nytt intervju med finske Chaoszine der tidligere Motörhead trommis Mikkey Dee blant annet snakket om det å fortsatt spille Motörhead låter live, retter han på tidligere headlines fra musikkaviser som har skrevet at han skal ha uttalt skal aldri mer å vil spille disse låtene. «Dette er feilsitert», sier han.

Jeg sa: «Vi vil aldri, aldri komme sammen igjen og erstatte Lemmy. Det er umulig. Jeg sa: ‘Men å gjøre små konstellasjoner, gjøre noen hyllestting, det er flott.’ Det er veldig, veldig annerledes».

«Vi vil aldri turnere under Motörhead navnet igjen. Selvfølgelig skal jeg spille Motörhead låter. Men jeg vil aldri være med på å prøve å sette Motörhead som et band der ute igjen med en annen jævla idiot som skal ta Lemmys plass. Men å gjøre denne «Mikkey Dee With Friends» tingen, det er fantastisk. Og, selvfølgelig, vil vi gjerne også planlegge noe større enn dette i fremtiden»

Mikkey Dee har nylig spilt to konserter med konseptet «Mikkey Dee With Friends» i Finland

Mikket Dee With Friends spiller videre i Sverige og skal spille i Trondheim nå i 27. oktober.

Lemmy døde 28.12. 2015 i en alder av 70 kort tid etter at han hadde fått diagnosen kreft.

Under årets Wacken Open Air i Tyskland ble det bl.a. gjennomført en seremoni for å hedre Lemmy. Seremonien besto av bl.a. en parade, taler og begravelse av asken hans på Lemmy`s Bar i landsbyen Wacken. Motörhead`s Mikkey Dee og Phil Campbell deltok begge på seremonien der de bl.a. på Lemmy`s Bars plasserte Lemmys aske i en spesiallaget glassutstillingsenhet ved siden av personlige gjenstander, inkludert hatten hans, støvlene, bassgitaren og Marshall utstyret. Det er også skapt en nøyaktig versjon av Lemmy’s Dressing Room, som inneholdt alle favoritttingene hans som bøker, aviser, whisky inkludert hans elskede Kinder-egg med leketøy. Selve bygningen var utsmykket med diverse veggmalerier med Motörhead-tema, inkludert et av Lemmy selv.

«At Lemmy kommer tilbake til Wacken er en enorm ære for oss – ord kan knapt uttrykke hvor enormt. Vi vil skape et minnested for ham som yter rettferdighet til hans betydning for en hel sjanger.» Medarrangør Holger Hübner legger til: «Det har alltid vært en spesiell forbindelse mellom Motörhead og Wacken Open Air; knapt noe band har spilt her oftere. At reisen hans også ender her vil for alltid ha en spesiell betydning.»

Les også: Her nedfelles avdøde Lemmy`s aske på årets Wacken

Ta gjerne å se denne spennende dokumentaren om Lemmy i helgen:

Del dine minner om Lemmy

Konsertopplevelser, meet & greet, samleobjekter, album, tatoveringer osv.

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)