Connect with us

Musikk

Slash digger norske Bokassa – Stilte i bandets t-shirt under pressemøter denne uken

Published

on

Skjermdump: Bilder fra innlegg på X/ Twitter av SlashArmySweden @SlashArmySweden nedenfor

Slash var bl.a. i Sverige denne uken for å gjennomføre pressemøter og utvalgte intervjuer i anledning sitt tidligere annonserte kommende album.

Les også: Slash slipper nytt album 17. mai

Nedenfor kan du se flere bilder samt video der Slash bærer Bokassa`s band t-shirt:

Her kan du også se Slash med Bokassa t-shirt under denne ukens intervju med Ole Englund fra det svenske metal bandet The Haunted i anledning det kommende album «Orgy Of The Damned»:

Vi tok kontakt med Bokassa vokalist og gitarist Jørn Kaarstad for å få hans reaksjoner.

– «Vi synes jo dette er sinnssykt kult! Det er Slash liksom, det blir ikke kulere enn det. Vi håper jo også kanskje noen ser han har på seg den skjorta og sjekker ut bandet vårt pga. det!«

Bokassa som forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike ‘stonerpunk’ er i ferd med å bli et av Norges mest ettertraktede representanter av norske rock internasjonalt og har allerede turnert med MastodonBaronessJudas Priest og Metallica,

Albumaktuelle Bokassa som slapp deres siste deres fjerde meget sterke studioalbum «All Out Of Dreams» i februar er i økende grad sterkt ettertraktet blant bookingagentene både her hjemme og internasjonalt Bandet blir helt klart ikke noe mindre aktuelle nå når også Slash gir et klart «nikk» til bandet.

Jørn Kaarstad sier følgende om de kommende spilleplaner: – «Nå har vi to klubbshows igjen i Norge i Trondheim 31. mai og Ålesund 1. juni, etter det blir det festivalsommer. Der skal vi blant annet til Resurrection Fest i Spania, Greenfield Festival i Sveits, Tons of Rock, Måkeskrik og Sørøyrocken her hjemme, Wacken, Summer Breeze og en haug med andre før vi skal på Europa-turné i september! Det blir også en supportgig for Red Fang dagen etter Wacken som vi gleder oss til»

Her kan se bandets kommende spilledatoer (så langt):

Trykk her for vår guide over norske musikkfestivaler

Sjekk deres fete konsert under Wacken 2022:

Klar for Bokassa live?

– Opplevd bandet live tidligere?

Del dine kommentarer og gjerne bilder/ videoklipp på Rockman facebook tilhengerside