Connect with us

Musikk

Se rykende fersk dokumentar: «Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators making of ‘4’ album»

Published

on

Skjermdump fra video "Slash: The Making of "4" + Live Performances | Gibson Films" på YouTube

Gitarprodusent Gibson har nå sluppet en rykende fersk ca. 1 times spennende dokumentarfilm via Gibson Films som nå strømmes gratis over hele verden på Gibson TV som du kan se nedenfor.

«The Making Of 4» tar seerne dypt inn i historien og de musikalske påvirkningene til Slash feat Myles Kennende & The Conspirators (SMKC) som har opptrådt over hele verden og spilt inn musikk sammen i over et tiår på fire album. Se intervju og studioopptak med musikkikonet Slash og bandet mens de avslører inspirasjonen bak skrivingen og innspillingen av deres universelt anerkjente album «4», som debuterte som nummer 1 mestselgende hardrock-albumet.

Gå inn i de store salene til det berømte innspillingsstudioet RCA Studio A i Nashville, se intervjuer med bandet og den Grammy Award-vinnende produsenten Dave Cobb.

«The Making Of 4«-filmen inkluderer også intervjuer med Slash og bandkameratene Myles Kennedy (vokal), Todd Kerns (bass og vokal), Brent Fitz (trommer), og Frank Sidoris (gitar og vokal), produsent Dave Cobb samt hele syv liveinnspillinger fra studio i Los Angeles.

Her kan du se den spennende dokumentarfilmen:

«4» er det fjerde studioalbumet av Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators, og Slashs femte soloalbum totalt. Det ble gitt ut 11. februar 2022, som det første albumet fra det nye Gibson Records-selskapet. Albumet ble annonsert 20. oktober 2021, med utgivelsen av det første sporet «The River Is Rising» som singel. Selv om Slash ble gjenforent med Guns N’ Roses i 2016, har han fortsatt fortsatt med soloarbeidet sitt, dette er den andre studioalbumutgivelsen i den tidsperioden. Å skrive for albumet startet under «Living the Dream Tour 2018-19».

Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators legger også ut på turnè i år med start allerede nå i 23. januar i Mexico. De reiser over til Europa og gjennomfører en rekke konserter som starter 29. mars med konsert i Irland. Foreløpig er det i Skandinavia kun bekreftet konsert 12. april i Danmark, men vi forventer at det snart også blir bekreftet konsert også her i Norge.

Klar for Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators?

– Har du opplevd disse live tidligere?

Del dine kommentarer og gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook (her)