Connect with us

Musikkomtaler

Kilder nær Guns N` Roses: – Kun «få dager» før reunion worldtour blir bekreftet

Published

on


(foto: Rockman Musikkmagasin – Slash på Quartfestivalen 2009 – Se flere Slashbilder)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Kilder nær det legendariske rockebandet Guns N` Roses bekrefter nå i følge det amerikanske TV-programmet Dish Nation at bandet skal gjenforenes som sin originale «Appetite for Destruction» lineup og at en offentligjøring av verdensturnè og samtidig feire bandets 30 års jubileum. 

Ryktene om en gjenforening av originalbesetningen har sirkulert siden gitarister Bumblefoot og DJ Ashba forlot bandet tidligere i år. Slash har avslørt at han og Axl Rose er på god fot igjen, og klassisk-epoken trommeslager Steven Adler og nåværende bassist Tommy Stinson har begge sagt at de håper «Appetite for Destruction» lineup gjenforening.

 – Slash og Axl har muntlig blitt enige om å få ting sammen igjen og gjenforene det opprinnelige bandet. Å spille live er den beste måten å vise frem for verden hvem de er, og også skape de største inntektene, forteller en musikk insider eksklusivt til Dish Nation.

– Arrangører har i det stille arbeidet med å se på konsertmuligheter i ulike land. Detaljer om gjenforening forventes å lekke ut i løpet av de neste dagene. Alle forvneter enrom etterspørsel etter konsertbilletter, men bandet er veldig ydmyke og er usikker på hva de kan forvente. Rapporter har nylig kommet ut om at bandet har blitt tilbudt konsertarenaer i Australia, Sverige og Portugal – selv om representanter for bandet har nektet å kommentere dette, fortsetter kilden.

Noe slik kan vi jo kanskje se for oss i nær fremtid:

Markedsføring eksperter sier at det amerikanske bandet kan forventet enrome inntekter på opp mot $100 millioner  ( 900 millioner norske kroner) for billettsalg, album inntekter, lisensiering og merchandising.

Saken oppdateres #RMROCK #RMKONSERTER

Er du klar for Guns N`Roses?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside 

Continue Reading
Advertisement