Connect with us

Musikk

I DAG: 2 år siden tidenes feteste konsert i Norge – Se og del dine minner fra Rammstein i Oslo

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Rammstein, Ullevaal Stadion 18.08.2019

I dag er det nøyaktig 2 år siden tidenes feteste konsert ble gjennomført i Norge.

Den utsolgte Rammstein-konserten som ble gjennomført på Ullevaal Stadion søndag 18.08 2019 foran ca. 30 000 mennesker er noe av det mest vanvittige vi noen sinne har opplevd.

I vår konsertanmeldelse var det rett og slett vanskelig å finne ord for å beskrive denne fantastiske konsertgalskapen. Inneholdet av så enormt mye mengder av pyrotekniske effekter og andre elementer var så voldsomt at det slo absolutt ALT av det vi har opplevd tidligere.

Rammstein på Ullevaal: Helt vanvittig fantastisk konsertgalskap

Når vi sto der ca. 2 timer ut i konserten, solbrente i ansiktet etter å ha blitt kontinuerlig bombardert med gigantiske pyroeffekter og plutselig fikk et gigantisk kanonløp formet som en penis pekende rett mot ansiktet. Ja, da ble det liksom bare helt «normalt» å bli nedsprutet av såpeskum mens vokalist Till Lindemann styrer det hele mens han synger fra låta «Pussy» bl.a.: – «You’ve got a pussy I have a dick on So what’s the problem? Let’s do it quick. So take me now, before it’s too late Life’s too short, so I can’t wait. Take me now, oh, don’t you see? I can’t get laid in Germany»

Les også: Her «flyter» Rammstein med båter på Ullevaal-publikummet

Les også: Her brenner barnevogna under konserten på Ullevaal

Slik var konsertens spilleliste:

Konserten fikk i ettertid så mye positiv omtale at konsertarrangør All Things Live i samarbeid med Rammstein satt opp ny stadionkonsert året etter i Norge, denne gang i Trondheim. Billettene ble som kjent revet vekk på rekordtid og ekstrakonsert ble satt opp.

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

Så kom Covid-19 og satte en effektiv stopper på både Rammstein og alt annet av konserter og festivaler. Det som skulle bli blitt tidenes feteste konsertopplevelse i år, Rammstein på Leangen Travbane i Trondheim 25. juni, ble avlyst og flyttet til 2022. Den gode nyheten var så at det blir ny konsert på Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022 og de som hadde billett til Trondheim, ville få nye billetter til showet i Oslo om de ønsket dette.

Les også: Rammstein flytter konserten fra Trondheim til Oslo i 2022

Til våre lesere som har vunnet Rammstein billetter

Til alle våre lesere som har vunnet billetter i konkurransene her på Rockman til Rammstein konserten(e) i Granåsen, Trondheim 26. og 27. juli 2020, som senere ble flyttet til en og samme dag som ble 25. juli 2021 og som nå da er flyttet til Bjerke Travbane 24. juli 2022. Ta det med ro…dine billetter kan benyttes til til konserten i Oslo 24. juni 2022. Til informasjon så vil det bli utstedt nye billetter som vil bli sendt ut til dere i løpet av september/ oktober.

Ved evt. spørsmål: tips@rockman.no

Var du på Rammstein i Oslo 18/8 2019?

Del dine konsertminner i kommentarfeltet på Rockman facebook, gjerne sammen med bilder og videosnutter. Oppfordring: Del videre til alle dine venner som var der.

La oss sammen gjenskape noe av den fantastiske konsertgalskapen!

Og tenk dere….neste år så er det «på`n igjen», og kanskje enda råere!!!