Connect with us

Musikk

Heldige vinner av fete In Flames billetter inkl. At The Gates, Imminence og Orbit Culture til deg selv + en venn ble…

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - In Flames på Norway Rock Festival 2017

Engasjementet i vår In Flames + At The Gates + Imminence + Orbit Culture konkurranse som ble gjennomført i perioden 11 til 28. august 2022 har vært formidabel med over 700 lesere som har meldt seg på i konkurransen om å vinne fete konsertbilletter til seg selv + 1 venn. Til det som garantert kommer til å bli en fantastisk konsertopplevelse i Oslo Spektrum 11. desember 2022.

Les også: In Flames til Norge med support At The Gates, Imminence og Orbit Culture

Sveriges ledende metalband har imponert og utviklet seg gjennom mer enn 20 år. Den melodiske death metal musikken fra bandets tidlige dager har fått et særegent uttrykk, manifestert i 13 album. Disse inkluderer «A Sense of Purpose»«Sounds of a Playground Fading»«Siren Charms» og «I, The Mask». Sistnevnte ble spilt inn i Los Angeles sammen med den Grammy-nominerte produsenten Howard Benson, og ble nummer én i Sverige og Østerrike, to i Tyskland og nådde førsteplass på listen over rocke- og metalalbum i USA.

In Flames har turnert over hele kloden med band som Judas Priest, Avenged Sevenfold og Disturbed samt inspirert flere av dagens rock- og metalartister. In Flames er et band fansen kan stole på, som fortsetter å fascinere og begeistre sine Jesterheads.

Heldig vinner av konkurransen

Den heldige vinner ble: Wenche Mikkelsen

På vegne av Rockman og konsertarrangør Live Nation Norge vil vi takke dere alle for et formidabelt engasjement. Dersom du var blant de mange hundre som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! 

Gled deg! Vi har mange fete konkurranser «på gang»

Har du f.eks. husket å melde deg på den pågående konkurransen om å vinne billetter + Meet & Greet med to av Norges feteste rockeband Vreid og Audrey Horne?

Les mer: Vinn billetter + Meet & Greet med Vreid og Audrey Horne til deg selv + en venn