Connect with us

Musikk

Vinn fete In Flames billetter inkl. At The Gates, Imminence og Orbit Culture til deg selv + en venn

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - In Flames på Norway Rock Festival 2017

In Flames kommert til Norge 11. desember i år. Dette blir en skikkelig helaften for metalfansen som gjennomføres i Oslo Spektrum der selveste In Flames inntar scenen og har med seg som support de spennende band At The GatesImminence og Orbit Culture.

Les også: In Flames til Norge med support At The Gates, Imminence og Orbit Culture

Sveriges ledende metalband har imponert og utviklet seg gjennom mer enn 20 år. Den melodiske death metal musikken fra bandets tidlige dager har fått et særegent uttrykk, manifestert i 13 album. Disse inkluderer «A Sense of Purpose»«Sounds of a Playground Fading»«Siren Charms» og «I, The Mask». Sistnevnte ble spilt inn i Los Angeles sammen med den Grammy-nominerte produsenten Howard Benson, og ble nummer én i Sverige og Østerrike, to i Tyskland og nådde førsteplass på listen over rocke- og metalalbum i USA.

In Flames har turnert over hele kloden med band som Judas Priest, Avenged Sevenfold og Disturbed samt inspirert flere av dagens rock- og metalartister. In Flames er et band fansen kan stole på, som fortsetter å fascinere og begeistre sine Jesterheads. Nå er det bare å glede seg til en vanvittig konsertopplevelse

Les også: Her er guiden til alle de «store» konserter i Norge 2022

Er du klar for bl.a. dette i Oslo Spektrum?

Vinn fete In Flames billetter til deg selv + en venn!

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Heldig vinner trekkes søndag 28 august 2022. 

Navn på vinner blir offentliggjort på Rockman.no samme dag. Lykke til!