Connect with us

Musikk

Glenn Hughes: – «Ny Deep Purple MK3 dokumentar er snart klar – inkluderer musikk aldri før utgitt»

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Glenn Hughes med Black Country Communion på Notodden Blues Festival 2011

Glenn Hughes, kjent som medlem i bandet Trapeze, Mk. III og IV line-ups av Deep Purple, kort opphold i Black Sabbath (midten av 1980-tallet) og frontfigur i supergruppene Black Country Communion. The Dead Daisies og California Breed har nå publisert bl.a. på sine offisielle facebookside bekreftelse på at ny Deep Purple dokumentarfilm snart blir lansert.

Nyheten ble bekreftet i forbindelse med at Hughes i forkant (7. august) publiserte en etterlysning på sin offisielle facebookside (se nedenfor) hvor han la ut et bilde av seg selv fra 70-tallet mens han var medlem av Deep Purple som en del av bandets MK3 linup som besto av i tillegg til Glenn Hughes (bass), David Coverdal (vokal), Ritchie Blackmore (gitar), Ian Paice (trommer) og Jon Lord (keyboard). Denne line up eksisterte i perioden 1973 – 1975 og utgav de legendariske studioalbum «Burn» og «Stormbringer» i 1974.

I innlegget som er publisert på facebook forteller Hughes bl.a. at bilde som er publisert er fra Air Studios, sir George Martins plass i London. «Jeg hadde en økt med Jon Lord & Ian Paice. Vi spilte inn sangen. Dette var før David Coverdalen ble med oss i Deep Purple. Ritchie (Blackmore) var på ferie i Tyskland, Jon (Lord) ba meg spille gitar, og det var virkelig en glede. Her er jeg med min Gibson Les Paul, også spilte jeg bass med min Rickenbacker og sang. Et sted, på en eller annen måte, har noen en kopi av dette opptaket, og jeg har som mål å finn dette. Det føles som om det bilde var fra i går».

I dag kunne han kommentarer innlegget med den gledelige nyheten om at innspillingen er funnet:

«Great news! The Recording has been found. There is a new Deep Purple MK3 documentary being made/ edited. You will hear this song in this film. I will keep you updated»

Vi gleder oss……..……

Les også: Zeppelin inspirert sterk ny låt fra Black Country Communion

Les også: Derfor vil Ian Gillan aldri mer synge den fantastiske låta «Child In Time»

Les også: Dette er sannsynligvis tidenes feteste Deep Purple coverlåt

Les også: Energisk Deep Purple festaften i fullsatt Oslo Spektrum

Les også: Deep Purple på Tons Of Rock – Se bilder og filmklipp fra konserten

Les også: Steve Morse slutter i Deep Purple for å ta vare på sin syke kone

Hva er dine favoritt Deep Purple låter/ album?

Fikk du oppleve Deep Purple på årets Tons Of Rock?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook her