Connect with us

Musikk

Verdensrekord: – Solgte 80 000 festivalpass på seks timer – Wacken 2023 allerede utsolgt

Published

on

Foto: Wacken Open Air/ www.facebook.com/WackenOpenAir.official - Foreløpig festivalplakat 2023 + publikumsbilde

Årets interesse for konserter og festivaler har vært enrom i etterkant av nedstengingen som følge av pandemien de siste 2 år. De fleste av årets konsert og festivalarrangementer har nærmest vært utsolgt. og alt tyder på at konsert og festivalåret 2023 vil bli minst like populært. Verdens største heavy metal festival, tyske Wacken Open Air er et godt eksempel som allerede er utsolgt i 2023.

Les også: Amon Amarth dukket opp og spilte uanmeldt «surprise set» på årets Wacken – Se video

Årets Wacken ble gjennomført i perioden torsdag 04.08 til lørdag 06.08. Allerede etter to dager når festival slapp billetter til neste års arrangement, så solgt de ut enorme hele 80 000 festivalpass på seks – 6 – timer. Dette markerer den raskeste utsalget i Wackens historie og ny verdensrekord.

Wacken Open Air-arrangørene sa i en uttalelse (se også nedenfor) : «Metalheads! Vi kan absolutt ikke tro hva som nettopp skjedde: Wacken Open Air 2023 er fullstendig utsolgt etter en rekordtid på 6 timer – alle 80 000 billetter er utsolgt! Takk for din utrolige lojalitet , støtte og tilliten du gir oss!»

De la til: «Dere er de beste fansen i verden! Så vi gleder oss til å feire nok en superlativ metalfest med dere neste år. Se frem til mange flere flotte band og en festival som vi vil ta dere med tilbake til alderen med av vikingene – offisielt på fire dager i stedet for tre!»

Så langt er følgende band bekreftet til Wacken 2023:

IRON MAIDEN
MEGADETH
THE DROPKICK MURPHYS
WARDRUNA
JINJER
BEARTOOTH
TWO STEPS FROM HELL
ENSIFERUM
DEICIDE
PENTAGRAM
NERVOSA
BURNING WITCHES

Trykk her for oppdatert informasjon på festivalens offisielle nettside

Under årets festival opptrådte 200 band med bl.a. headliner Slipknot, Powerwolf og Judas Priest. I tillegg våre norske band BokassaCadaver, EinherjerKampfarGluecifer og Spidergawd.

Trykk her for vår spennende guide over norske aktive rockeband

Trykk her for den fete internasjonale rockefestivalguiden 2022

Les også: Her er guiden til alle de «store» konserter i Norge 2022

Hvilke konserter og/ eller festivaler har du besøkt i Norge og/ eller internasjonalt hittil i år?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook her