Connect with us

Musikk

In Flames bekreftes til Norge med supportband At The Gates, Imminence og Orbit Culture

Published

on

Foto: Offisielt promobilde In Flames 2022 - Live Nation Norge

Konsertarrangør Live Nation Norge bekrefter nå i egen pressemelding In Flames til Norge 11. desember i år. Dette blir en skikkelig helaften for metalfansen som gjennomføres i Oslo Spektrum der selveste In Flames inntar scenen og har med seg som support det spennende band At The Gates, Imminence og Orbit Culture.

Sveriges ledende metalband har imponert og utviklet seg gjennom mer enn 20 år. Den melodiske death metal musikken fra bandets tidlige dager har fått et særegent uttrykk, manifestert i 13 album. Disse inkluderer «A Sense of Purpose», «Sounds of a Playground Fading», «Siren Charms» og «I, The Mask». Sistnevnte ble spilt inn i Los Angeles sammen med den Grammy-nominerte produsenten Howard Benson, og ble nummer én i Sverige og Østerrike, to i Tyskland og nådde førsteplass på listen over rocke- og metalalbum i USA.

In Flames har turnert over hele kloden med band som Judas Priest, Avenged Sevenfold og Disturbed samt inspirert flere av dagens rock- og metalartister. In Flames er et band fansen kan stole på, som fortsetter å fascinere og begeistre sine Jesterheads. Nå er det bare å glede seg til en vanvittig konsertopplevelse – In Flames We Trust!

Er du klar for blant annet dette?

Billetter i salg fredag 5. august kl. 10.00.

Les også: Her er guiden til alle de «store» konserter i Norge 2022

Er du klar for In Flames m/ supportband?

– Opplevd In Flames og/ eller noen av supportbandene live tidligere?

Del dine kommentarer, konsertbilder, filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)