Connect with us

Musikk

Rammstein på bassengbesøk til Mikkey Dee (Motörhead, Scorpions) under helgens konserter i Gøteborg

Published

on

Foto: Skjermdump av privat foto publisert 29.07.22 på Mikkey Dee offisielle facebookside: www.facebook.com/mikkeydeeofficial

I etterkant av den enorme Rammstein konserten som ble gjennomført på Bjerke Travbane i Oslo 24. juli 2022, så dro bandet direkte til Gøteborg for å spille 3 konserter på Ullevi Stadion (28, 29 og 30.07.22). Tidligere Motörhead og nåværende Scorpions svenskfødte trommis Mikkey Dee som er bosatt i Gøteborg er mangeårig venn med bandet og inviterte bandemedlemmene hjem til seg under oppholdet. På sin offisielle facebookside publiserte han et eget innlegg (se nedenfor) der han ut et bilde fra besøket og skriver følgende: – «Super fun to have my dear friends from @rammsteinofficial stop by my house and hang out for the afternoon. I am so looking forward to see their spectacular show tonight. They are just the best»

Den svenske avisen Aftonbladet tok kontakt med Mikkey Dee som bor i bydelen Hovås for å få hans kommentarer til besøket. De når han på telefon dagen etter der han sier bl.a. følgende til avisen:

«Trommeslager Christoph ringte meg da de var her og sa at de ville ut på sykkeltur og trene. Jeg forklarte at jeg ikke bor så langt unna så sykle hit og da gjorde de det. Det tok dem en halvtime å sykle hit. Jeg trodde de hadde med seg racersyklene sine, men de hadde tre damesykler med feil seteinnstilling. Jeg kom til og mekka med dem i oppkjørselen. De ville se havet og de er ute på havet akkurat nå. Gutta måtte låne damesykler på hotellet med feil saler og de var gjennomvåte av svette da de kom så de hoppet i bassenget med en gang. Så dro vi og spiste på Kallbadhuset i Hovås»

Han forklarer videre at de var på afterparty med bandet og det gikk helt vilt for seg.

«Hodet gjør litt vondt i dag etter gårsdagens kamp. Det var en afterparty backstage og så var det en fest på Avalon-hotellet som var planlagt og var jævla gøy»

Hvordan kjenner dere hverandre?

«Våre veier har krysset hverandre mange ganger. Vi har kjent hverandre i mange år. Motörhead som jeg spilte i og Rammstein spilte sammen først i 1995 tror jeg. Siden da har vi holdt kontakten og sett hverandre fra tid til annen»

Rammstein konsertene i Gøteborg ble besøkt av totalt ca. 140 000 publikummere. Ullevi Stadion som hver kveld fylte over 40 000 publikummere med det samme enorme showet som ble gjennomført på Bjerke Travbane for over 60 000 publikummere. Tilbakemeldingen fra tusenvis av lesere/ publikummere i etterkant av konserten på Bjerke var at selve konserten/ showet var enormt fett og gav en sekser på terningen, men at Bjerke Travbane ble rett og slett for stor.

Ullevi Stadion er mer lik Ullevaal med sine omkringliggende tribuner.

Photo credit: Martin Olsson/ wikipedia

Her kan du se noen utvalgte filmklipp fra konsertene på Ullevi:

Les også: Rammstein i Oslo: – Se fansens videoklipp og bilder

Les også: 80% gir terningkast 6, MEN Stadion Bjerke ble for stor

Var du på Ullevi og opplevde Rammstein?

– Hvilken utendørsarena er din favoritt?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)