Connect with us

Musikk

Årets feteste? Vinn billetter + Meet & Greet med Vreid og Audrey Horne til deg selv + en venn

Published

on

Foto: Fra venstre tegning av Audrey Horne vokalist Torkjell "Toschie" Rød og turnèplkat Vreid + Audrey Horne 2022

To av Norges mest hardtslående hardrock og metal band Vreid og Audrey Horne slår seg sammen til en knyttneve av en turnepakke under tittelen «The Devil´s Bell in the Wild North West«

Sogndølene i Vreid har reist Sognametal flagget siden tidlig 90-tall og turnert verden rundt med nærmere 600 konserter i 25 land. I 2021 slapp de sitt magnum opus «Wild North West» i form av et massivt album og egen film som høstet enorme kritikker verden rundt.  I sommer har de herjet festivaler som HellfestCopenhell, Karmøygeddon og Inferno med sitt spektakulære sceneshow og nå i høst skal de bergta de norske scenene med sin unike blanding av hardrock & black metal. 

Audrey Horne har siden bandet ble grunnlagt i 2002 etablert seg som et av landets fremste leverandører av hardtslående klassisk hardrock. Deres siste plate, «Devil’s Bell», har fått strålende kritikker over hele kloden og klatret helt til en imponerende 19. plass på de offisielle Tyske albumlistene. Det er ikke bare, bare i et av verdens største musikkmarkeder. Liker du band som Thin LizzyAlice In ChainsOzzy Osbourne og Iron Maiden, er sjansen overhengende for at du vil digge Audrey Horne. Ikke minst er kvintetten et fyrverkeri live.

Les også: Vreid & Audrey Horne slår seg sammen og legger ut på superfet Norgesturnè

Les også: Årets nye norske rockelåter – Norsk rock sterkere enn noensinne

Vi feirer Vreid + Audrey Horne sin fantastiske turnepakke med årets feteste konkurranse:

Vinn billetter og Meet & Greet med Vreid og Audrey Horne til deg selv + en venn

Du kan velge fritt blant konsertsteder fra turnepakken:

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner + hvilket konsertsted du ønsker billetter, Så er du med!

2. «Like» / «følg» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner som blir offentliggjort på Rockman.no 

Heldig vinner trekkes søndag 11. september 2022.