Connect with us

Musikkomtaler

Første nye låt på seks år!!

Published

on

Det amerikanske heavy metal bandet Slipknot er i ferd med å ferdigstille sitt femte studioalbum der det foreløpig ikke har blitt bekreftet nøyaktig dato for når albumet slippes – heller ikke albumtittel og album cover art.

Use this google translate button to read this review in your language:


Men bandet har nylig sluppet første albumlåt som har fått tittel «The Negativ One» og den offisielle musikkvideo for låta:

Albumet vil være bandets første utgivelse etter at bassist og låtskriver Paul Gray døde i 2010 og etter at grunnleggende medlemmer og trommeslager Joey Jordison sluttet i bandet i desember 2013. Bandet har foreløpig ikke avslørt hvem som skal utføre rytmeseksjonen på albumet, selv om Donnie Steele har spilt bass på deres konserter siden 2011.  Selv om bandet ennå ikke har avslørt utgivelsesdato for albumet, vil alle deltakere på Knotfest som gjennomføres 25. og 26. oktober 2014 motta en digital kopi av albumet når dette utgis. Slipknot vil under festivalen spille en unik set list bestående av låter fra det nye albumet og tidligere utgitte låter. Andre band som vil delta på årets Knotfest vil være bl.a. Danzig, Five Finger Death Punch, Volbeat og Anthrax.

Følg med på Rockman fremover for oppdaterte nyheter om  Slipknots nye album og andre spennende musikknyheter!

Sjekk også ut den fete oversikten Tidenes Beste Albumutgivelser og flere spennende albumnyheter: trykk her >

 

Continue Reading
Advertisement