Connect with us

Musikkomtaler

Disse Rockmanleserne ble heldige vinnere!

Published

on

De heldige vinnere i Ozzy-konkurransen som har blitt gjennomført her på Rockman i perioden 18 juli – 31 juli i samarbeid med konsertarrangør Odderøya Live og plateselskapet  Sony Music er nå trukket ut!

For å lese mer om konkurransen og premiene: trykk her> For full informasjon om Ozzykonserten lørdag 6 august: trykk her>

Den heldige vinner av gratis konsertbillett + personlig møte med Ozzy Osbourne siste studioalbum «Scream» til seg selv og en venn ble:  Cecilie Egeland fra Sandnes. I tillegg har følgende heldige Rockmanlesere vunnet hvert sitt eksemplar av Ozzy Osbournes studioalbum «Scream»:  Thomas Helgeland (Røyksund), Mette Heimdal (Drammen) og Kenneth Matson (Stokke). Albumpremiene vil bli sendt til vinnerene direkte fra plateselskapet Sony Music!

Vi benytter anledningen til å takke alle som har deltatt i konkurransen!

Var du en av mange som dessverre ikke vant denne gangen? Fortvil ikke! Om kort tid vil det dukke opp mange flere knallspennende konkurranser her på Rockman. Det er bare å begynne å glede seg allerede nå!

For å kunne delta på konkurransene fremover så må du være registert her på den nye Rockman musikknettsiden. Dersom du ikke allerede har registrert deg, så kan det være lurt å gjøre dette allerede nå. Trykk her>

Spennende nyhet! Etabler din egen musikkblogg her på Rockman og kom i tett kontakt med artister og tusenvis av musikkglade mennesker. Her kan du bl.a. også skrive om din favorittmusikk, laste opp og vise frem dine konsert, festival eller andre stemningsfulle musikkbilder osv. Og det beste av alt….det er helt gratis!

For å lese mer om hvordan du etablerer din egen musikkblogg: trykk her>

 

Continue Reading
Advertisement