Connect with us

Musikk

Det øker på: – Flere internasjonale rockefestivaler avlyser 2021

Published

on

Photo credit: Matthew Kalapuch / unsplash.com/@matthewkalapuch

Nå når det nærmere seg opprinnelig dato for gjennomføring av årets festivaler så øker samtidig også nyhetene om flere avlysninger. Sist ut er nå bl.a. den spanske rockefestivalen Resurrection Fest som skulle blitt gjennomført 02 – 05. juni, Metal Fest Open Air i Tsjekkia som skulle blitt gjennomført 03 – 06. juni, Rock For People i Tsjekkia som skulle blitt gjennomført 10 – 12. juni. Tuska Open Air i Finland som skulle blitt gjennomført 02 – 04. juli og Masters Of Rock i Tsjekkia som skulle blitt gjennomført 08 – 11. juli.

Trykk her for å se komplett oversikt over internasjonale rockefestivaler

Som vi skrev om allerede i mars, så er det bare å glemme hele festivalsommeren 2021. Snu heller årets skuffende festival og konsertår til et positive fokus mot 2022 som garantert kommer til å bli det feteste og mest fantastiske konsertår og festivalsommer noen sinne.

Les også: Gled dere – 2022 blir tidenes feteste konsert og festivalår

Når det gjelder sistnevnte, så har vi allerede fått mange spennende bekreftelser på dette som bl.a. Iron Maiden til Tons Of Rock 2022, Guns N`Roses til Stavanger 2022, Judas Priest til Stavanger 2022, Accept til Oslo 2022 og ikke minst Rammstein til Oslo 2022.

Trykk her for å se komplett oversikt over norske festivaler

Hva er din drømme lineup av artister til festivalsommeren 2022?

– Og på hvilken festival ville du helst oppleve disse?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook