Connect with us

Musikk

Blackberry Smoke & special guests The Steel Woods til Norge

Published

on

Photo credit: Evan Bartleson/ Blackberry Smoke 2021

De fantastiske albumaktuelle sørstatsrockerne Blackberry Smoke bekrefter nå konsert i Norge på Rockefeller i Oslo 19. februar 2022. På toppen av det hele har de med seg den meget spennende bandet The Steel Woods som special guests. Dette kommer til å bli en vanvittig superfet sørstatsrock-festaften som du ikke vil gå glipp av.

Les også: Hør den nye Blackberry Smoke låta «Hey Delilah»

Les også: Norway Rock Festival bekrefter 4 band inkl. The Steel Woods

Sjekk gjerne ut The Steel Woods på deres offisielle facebookside

Les også: Sørstatsrockerne Blackberry Smoke bekrefter nytt studioalbum

Her er Blackberry Smoke & special guests The Steel Woods turnèplaner:

Her kan du sjekke ut mer via Blackberry Smoke offisielle facebookside

Blackberry Smoke sitt siste album inneholder gjestebidrag bl.a. fra den legendariske The Allman Brothers gitaristen Warren Haynes, vokalduoen Black Bettys og artist og låtskriver Jamey JohnsonBlackberry Smoke ble etablert i 2000 og består av artistene Richard Turner (bass/vokal), Paul Jackson (gitar/vokal), Brandon Still (keyboard/piano), Brit Turner (Trommer) og frontfigur Charlie Starr (gitar/leadvokal).

Så langt har bandet utgitt seks studioalbum: «Bad Luck Ain’t No Crime» (2003), «Little Piece of Dixie» (2009), «The Whippoorwill» (2012), «Holding All the Roses» (2015), «Like An Arrow» (2016) og «Find a Light» (2018).

Bandets etter hvert brede repertoar består av en lang rekke råsterke låter med variasjon dypt forankret i blues og rock, der utvilsomt musikkarven etter sørstadsrockens legendariske band som Lynyrd Skynyrd og The Allman Brothers Band bæres dypt følelsesmessig med seg i deres musikkhjerter. Les også: Blackberry Smoke keeping the southern rock alive

Blackberry Smoke er for tiden blant de aller «hotteste» sørstatsrock band. Bandet som vi her i Norge for alvor ble kjent med etter deres fantastiske konsert på Rockefeller i Oslo november 2014, har i ettertid opplevd en nærmest eksplosiv økning av stadig nye fans. Et fantastisk liveband som vi sist opplevde under Sweden Rock Festival i 2019, og som vi gleder oss enormt til å oppleve igjen så snart det vil være mulig. Les også: Se og hør full konsert med Blackberry Smoke

Les også: Disse fete sørstatsrock låtene er så bra at du kan miste førerkortet

Klar for konsert med Blackberry Smoke & special guests The Steel Woods?

Hva synes du om bandene? Hva er dine favorittlåter?

Har du opplevd Blackberry Smoke og/ eller The Steel Woods live?

Del dine meninger og gjerne konsertbilder på Rockman facebook (her)