Connect with us

Musikk

Blackberry Smoke med «kryptisk melding» – Nytt album på gang?

Published

on

Foto: Offisielt Blackberry Smoke promo bilde 2018

De fantastiske sørstatsrockerne Blackberry Smoke har nå publisert en «kryptisk melding» på bl.a. sin offisielle facebookside der de har publisert bilder fra studio med teksten:

«Let’s all say what we came to say 🦋«

Videre har de lagt ut en link. Om man trykker på linken, så blir du sendt videre til en nettside med teksten «Something is coming…» der du videre kan «Pre-Save» musikken som kommer på ulike plattformer som bl.a. Spotify.

Etter all sannsynlighet er bandet nå i studio og jobber med deres 8 studioalbum som da er en oppfølging av deres kritikerroste siste album «You Hear Georgia» som ble utgitt i 2021. Et album som også markerte bandets 20 års jubileum. Blackberry Smoke ble etablert i 2000 og består av artistene Richard Turner (bass/vokal), Paul Jackson (gitar/vokal), Brandon Still (keyboard/piano), Brit Turner (Trommer) og frontfigur Charlie Starr (gitar/leadvokal).

Blackberry Smoke er et fantastisk band som har besøkt Norge flere ganger, nå sist på Rockefeller i Oslo 23. mars i år. Bandet har en stadig økende fanskare og fortjener plass på plakaten til norske festivaler på de største scener. Blackberry Smoke spilt blant annet under et utsolgt Sweden Rock i 2019 der de blant annet fremførte den nydelig låta «One Horse Town»:

Her kan du høre låta i en fantastisk akustisk versjon:

Har du opplevd Blackberry Smoke live?

– Klar for nytt album?

Del dine kommentarer og gjerne bilder/film fra konserter på Rockman facebook (her)