Connect with us

Musikk

Årets Karmøygeddon Metal Festival er avlyst – Lineup for 2022 er klar!

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Abbath (Olve Eikemo) Norway Rock Festival i 2010

Som vi skrev om i går, så er det bare å innstille seg på det med en gang. Glem hele festivalsommeren 2021. Snu heller årets skuffende festival og konsertår til et positive fokus mot 2022 som garantert kommer til å bli det feteste og mest fantastiske konsertår og festivalsommer noen sinne.

Les også: Gled dere! 2022 blir tidenes feteste konsert og festivalår

Nå bekrefter også (som dessverre forventet) Karmøygeddon Metal Festival å avlyse årets festival som var planlagt gjennomført 06 – 08. mai. Festivalen sier følgende om årets avlysning:

«Kjære metallfamilie. For et år siden, da vi måtte avlyse Karmøygeddon Metal Festival 2020, kunne vi ikke i våre villeste mareritt forestille oss at vi en gang til skulle være i samme situasjon et år senere. Likevel er vi her og det er lite vi kan gjøre med det»

«Det er med dyp beklagelse vi må informere om at Karmøygeddon Metal Festival 2021 herved er offisielt utsatt til 5 – 7 mai 2022. Covid-19 er fortsatt en drittsekk og har igjen ødelagt all moroa. Vi kan imidlertid forsikre dere om at de fleste bandene har blitt enige om å bli ombooket til Karmøygeddon Metal Festival 2022. Billettholdere blir kontaktet innen kort tid på e-post registrert på kjøpet. Dersom du ønsker å beholde billetten (e) og bli med oss på Karmøygeddon Metal Festival 2022 er det bare å sitte tett, sette på litt musikk og gjøre ingenting; billetten (e) blir automatisk overført til 2022 etter 7 dager hvis du ikke krever refusjon»

Trykk her for mer informasjon på festivalens offisielle nettside

Festivalen gjør det eneste riktige, «snur seg rundt «og retter blikket mot 2022. Imponerende har de nå allerede på plass en foreløpig knallspennende line-up som bl.a. består av følgende:

Emperor (headliner torsdag 5. mai)

Vreid (headliner fredag 6. mai)

Eluveitie (headliner lørdag 7. mai)

Her er den foreløpig lineup 2022

Dermed ble Karmøygeddon Metal Festival så langt sammen med by:larm og Inferno Metal Festival den tredje av våre norske festivaler som avlyser årets arrangement.

Fremover vil det utvilsomt komme et «ras» av avlysninger fra våre norske festivaler når det nærmere seg de planlagte arrangementsdatoer. Internasjonalt så har den ene store festivalarrangør etter den andre nå avlyst. Her handler det mer om timingen på å avlyse for å sikre økonomisk støtte enn realiteten for å kunne gjennomføre arrangementet.

Les også: Sweden Rock Festival 2021 er nå offisielt avlyst

Slik vi bedømmer så er det kun når befolkningen er vaksinert at man kan begynne å tenke «normal» gjennomføring av store konserter og festivaler. Siste vaksinescenario er iflg. VG som viser til informasjon fra FHI er at alle personer i Norge over 18 år vi få sin første vaksinedose innen midten av juli. Det forutsetter tilgang av estimerte antall vaksinedoser. At man (om all vaksinering går som planlagt) umiddelbart står klar til å åpne opp for store festivaler og konserter er høyst utvilsomt. Det beste man vel kan håpe på er noen nedskalerte smitteverntilpassede arrangementer i løpet av sensommeren/ høsten. Så igjen…. Nå er det bare å rette gledens fokus mot 2022 som garantert kommer til å bli det feteste konsertåret og festivalsommeren noen sinne.

La oss «varme opp» til konsert og festivalåret 2022 med bl.a. fantastiske eksempler nedenfor på herlige allsang fra publikum. Det er jo slik vi vil ha det. Det er jo dette vi savner!

Som bl.a. Volbeat

Som bl.a. Iron Maiden

Som bl.a. Rammstein

Som bl.a. AC/DC

Som bl.a. Metallica

Som bl.a. Black Sabbath (Ozzy skal jo som kjent «på veien igjen»)

Har kan du holde deg oppdatert på alle internasjonale rockefestivaler

Her kan du holde deg oppdatert på alle norske festivaler

Mens vi venter på 2022:

Hvilke konserter og/ eller festivaler har så langt i livet vært din(e) største opplevelse(r)?

Gi oss dine kommentarer og del gjerne egne bilder, filmsnutter eller link til aktuelle konsertvideoer på YouTube i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside