Connect with us

Musikk

Se og hør ny musikkvideo fra Jorn – Fet cover av «You`re The Voice»

Published

on

Skjermdump fra Jorn video "JORN - You're The Voice" publisert på YouTube nedenfor

Jørn Lande er en av Norges sterkeste rockevokalister, mest kjent som vokalist i det tyske metal-bandet Masterplan i perioden 2001 – 2006 og for sin solokarriere under artistnavnet Jorn. I forbindelse med at Jorn deltok under årets norske Melodi Grand Prix med en knallsterk fremførelse av låta ′′ Faith Bloody Faith» ble han også kjent for et enda bredere publikum som nå har blitt oppmerksom på hans råsterke vokal.

Les også: Hør hardrock legenden Jorn sitt sterke MGP låtbidrag

Når Jorn nå også har sluppet musikkvideoen der han fremfører en fantastisk coverversjon av låta «You`re The Voice» så er dette nok et statement på hans enorme vokal.

Hør bare her:

Videoen ble filmet i Halden på det historiske teatret Fredrikshald fra 1838

Jorn spilte inn sin fantastiske coverversjon av låta ′′You’ re The Voice′′ allerede på sitt album «Heavy Rock Radio′′ som ble utgitt i 2016. Et album som er det første av en planlagt serie med album der Jorn og bandet fremførte utvalgte sanger av andre artister / band som har påvirket dem. Låta «You`re The Voice» ble først utgitt av den australske sangeren og legenden John Farnham, som også er en av Jorns favorittsangere gjennom alle tider.

Målsetningen til Jorn er å gjøre sin versjon tyngre og mer energisk ved å bringe mer rock til komposisjonen, men uten å miste den dynamiske følelsen av den originale John Farnham-versjonen fra 1986. Det har han lykkes så til de grader med. En fantastisk versjon.

Jorn sier følgende om sin inspirasjonskilde John Farnham:

«John Farnham er en av mine favorittsangere gjennom tidene, og jeg oppdaget ham først gjennom Little River Band rundt 1980. Å gjøre denne sangen ′′ Jorn-style ′′ betydde å bringe mer rock til komposisjonen, og gjøre den tyngre og mer energisk uten å miste den dynamiske følelsen av 1986 John Farnham-versjonen. Jeg så John live på Rockefeller i 1988, sannsynligvis den mest legendariske rockeklubben i Oslo. Jeg var på første rad og kunne nesten ta på skoene hans! En mindblowing opplevelse for en ung fan! ? «

Jorn sin fantastiske coverversjon av «You`re The Voice» er nå også lagt til vår spennende spilleliste «All Times Best Coversongs» som stadig oppdateres der vi samler alle de feteste coverversjoner, bl.a. etter tips fra våre lesere.

NB! Listen over viser kun 100 låter. Ved å følge listen på Spotify så får du frem samtlige låter (for øyeblikket 121 låterTrykk her for å følge spillelisten på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Hva synes du om Jorn sin cover av «You`re The Voice»?

– Har du tips til fete coverlåter til spillelisten «All Times Best Coversongs»?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside