Connect with us

Musikkfestivaler

Sweden Rock setter opp Green Days American Idiot musikal!

Published

on


Musikkfestivalen Sweden Rock imponerer med stadig nye tiltak for å videreutvikle sitt festivalkonsept og forretningsmodell. Et spennende prosjekt! der de har inngått et samarbeid med selskapet Blixten & Co. Sistnevnte er et svensk selskap som produserer konserter, forestillinger og musikaler for både faste scener og skandinaviske turneer. Blant annet står de bak turnèproduksjonen av svenske Melodifestivalen.

Den 20. februar 2016 har «American Idiot» premiere på Cirkus i Stockholm. Det er en multi-prisvinnende rockemusikal basert på punk rock bandet Green Day klassiske album med samme navn. «American Idiot» har gjort stor suksess på Broadway og har vunnet flere scenepriser og en Grammy for beste musikal album. Nå settes da den musikalen opp på Cirkus i Stockholm i samarbeid med rockefestivalen Sweden Rock, regissert av Philip Zandén. I februar i år hadde «American Idiot» Sverige premiere på Malmö Opera og fikk flott omtale i svensk presse. Musikalen som settes opp på Cirkus i Stockholm vil være med et nytt band og en delvis ny cast. Viktor Norén, kjent fra Sugarplum Fairy og Viktor & The Blood, gjør musikalske debut i hovedrollen som Johnny og de andre hovedrollene spilles av Petter Snive (Will), Zandro Santiago (St. Jimmy) og Frida moden Treichl (whatsername).

Se Broadway musikalversjonen av låta 21 Guns:

– Det blir ingen vanlig musikalsk, men mer som en grand rockekonsert med 29 sangere, dansere og musikere som skildrer til Green Day klassiske hits, sier regissør Philip Zandén.

Fyll gjerne på med dine kommentarer nedenfor eller på Rockman facebook

Continue Reading
Advertisement