Connect with us

Musikkfestivaler

Ane Brun bekreftet til Øya 2016: – Spiller for første gang på festivalen

Published

on


(pressefoto)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Ane Brun bekreftes i dag til Øyafestivalen, for første gang i Tøyenparken som arrangeres i perioden 9. – 13. august 2016. Konserten blir den første hun gjør i Oslo og en av få i Norge i 2016.

Hun har det nye albumet «When I`m Free» i bagasjen og publikum kan i følge festivalen forvente godbiter og høydepunkter fra resten av hennes spennende karriere.

Ny singel fra Ane Brun:

Ane Brun debuterte med Spending Time With Morgan i 2003. De aller fleste utgivelsene har havney på topp fem på salgslista i Norge, og flere av dem har gjort det like sterkt i Sverige. Hun er født i Molde, men har bodd i Sverige siden før gjennombruddet. Hennes utgivelser er preget av et modent, men likevel spennende og modig, uttrykk. Brun har gjort vellykka innspilinger sammen med Madrugada, Ron Sexsmith, Teitur og Peter Gabriel. I tillegg har hun turnert med sistnevnte. Hun spiller stadig over hele Europa.

I tillegg til Ane Brun har festivalen allerede bekreftet artistene Aurora, Biosphere, Lush (UK), Beach Slang (US), Electric Eye, Frøkedal & Familien, Neurosis (UK) og Okay Kaya.

Continue Reading
Advertisement