Connect with us

Musikk

Stor guide over norske rockeband

Published

on

Photo art design: Rockman

Nå skaper vi Norges feteste guide over norske AKTIVE rockeband.

ALLE SKAL MED…..!

Arbeidet har startet, men vi trenger DIN hjelp til å gjøre denne spennende guiden så komplett som overhode mulig. Ca. 150 norske aktive rockeband er så langt listet, og vi har så vidt begynt….

Norsk rock er utvilsomt inne i en eksplosiv utvikling. Dette så vi blant annet et sterkt eksempel på allerede for noen år siden når vi i samarbeid med Norsk Tipping og Tons Of Rock gjennomførte tidenes bandkonkurranse for å løfte frem talentfulle spennende norske rockeband med fantastiske premier som bl.a. å spille under Tons Of Rock inkludert bacline, crew, catering og overnatting, kr. 15 000,- i stipend fra Norsk Tipping og intervju med Rockman. Total hadde vi den gang over hundre påmeldte sterke band. Vinneren ble bandet Kal-El som du selvsagt finner i vår nye guide

Les også: Folket har bestemt – Dette bandet får spille på Tons Of Rock

I etterkant har vi (Tons Of Rock, Norsk Tipping og Rockman) også gjennomført konkurransen om å finne Norges råest rockevokalist. En konkurransens om ble minst like suksessfull. Premien her var å gå på scenen sammen med Black Debbath og runde av Tons of Rock med å fremføre låten «Mongo Norway», Kr. 10.000,- i stipend fra Norsk Tipping og intervju med Rockman.

Vinneren ble bidraget fra far og sønn Tor Andre og Marcus Helgemo. Der sistnevnte nå gjør stor suksess i bandet Stargazer som du selvsagt finner i vår nye guide over norske rockeband.

Les også: Her er vinner av konkurransen Norges råeste rockevokalist

Hjelp oss å skape Norges feteste rockebandguide.

Trykk her for å se hvilke band som er listet i guiden så langt

Vi ønsker DIN hjelp med tips og innspill til norske aktive rockeband som ikke finnes i guiden så langt. Skriv navn på band og link til deres facebookside i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her ), eller send oss en mail til: tips@rockman.no

ALLE skal med, og guiden blir oppdatert fortløpende!