Connect with us

Musikk

Fet norsk rock: Sjekk ut den nye låta «Revelation» fra bandet Kaasin

Published

on

Skjermdump av video "KAASIN - Revelation (Official video)" publisert på YouTube nedenfor

Det norske meget spennende nyetablerte hard rock bandet KAASIN har nå sluppet sin nye singel «Revelation». En sterk låt som nærmest fremstår som en hyllest til de legendariske hard rockebandene fra sytti og åttitallet som bl.a. Deep Purple, Whitesnake, Dio, Rainbow osv.

Kaasin er etablert av en av våre aller dyktigste gitarister Jo Henning Kåsin (kjent fra sitt samarbeid med Glenn HughesJoe Lynn TurnerDoogie White mf.l. Kaasin er også grunnleggende medlem og låtskriver i bandet Come Taste The Band.

Les også: Come Taste The Band feat. Joe Lynn Turner & Doogie Whiter leverte mesterklasse

Bandet består av foruten Jo Henning Kaasin (gitar), Jan Thore Grefstad (vokal), Staale Kaasin (bass) samt musikerne Benjamin Dehli (keyboard) og Rick Hagan (trommer). Et band som vi ganske så sikkert vil få høre mye fra i tiden fremover, både nasjonalt og internasjonalt. Ikke minst gleder vi oss stort til å kunne oppleve bandet på de norske festivalscener så snart Covid-19 pandemien er lagt bak oss. Her kan du holde deg oppdatert i vår guide over norske festivaler

Trykk her (scroll deg til bandet) for så å lese mer på deres facebookside

Hjelp oss å skape tidenes feteste guide over norske AKTIVE rockeband.

ALLE SKAL MED…..!

Arbeidet er i full gang, men vi trenger fortsatt DIN hjelp til å gjøre denne spennende guiden så komplett som overhode mulig. Så langt har vi nå samlet formidable nærmere 500 aktive spennende norske rockebandHelt rått!og vi har så vidt begynt….

Trykk her for å se hvilke band som er listet i guiden så langt

Guiden er ment som en spennende og interessant oversikt til å kunne orientere seg over alle aktive rockeband og soloartister fra byer, steder, «kriker og kroker» over hele Norge. Norsk rock lever i aller beste velgående og det skapes vanvittig mye fet musikk innenfor all rockens sjangere.

Vi ønsker DIN hjelp med tips og innspill til norske aktive rockeband som ikke finnes i guiden så langt. Skriv bandnavn og link til deres facebookside og send oss via mail på Rockman facebookside

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )