Connect with us

Musikk

Folket har bestemt: – Dette bandet får spille på årets Tons Of Rock

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no

Da er resultatet klart i den svært spennende leserbaserte avstemmingen blant de 10 finaleband til årets store bandkonkurranse som bl.a. får muligheten til å spille på samme scene under årets Tons Of Rock som Black Sabbath, Alice Cooper osv. 

Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk TippingTons Of Rock og musikkmagasinet Rockman som har gått sammen om å løfte frem talentfulle spennende norske rockeband. Responsen på konkurransen har vært enorm med over 130 norske rockeband der nivået blant disse er imponerende høyt. En egen fagjury fikk den svært vanskelige jobben med å plukke ut 10 finaleband som gikk videre til den leserbaserte avstemmingen som har blitt gjennomført 6 – 12. juni 2016.

Resultatet ble til slutt svært tett, spesielt blant de tre bandene som havnet på «pallplass». Bandet som til slutt stakk av med seieren og den fantastisk premie som består av: Å spille på Tons of Rock 24. juni inkludert backline, crew, catering og overnatting, Kr. 15 000,- i stipend fra Norsk Tipping for videre satsing og intervju med Rockman ble:

Kal-El

For å sjekke ut mer om dette bandet, besøk deres facebook tilhengerside ( her )

Kal-El oppnådde 18,3 % av de totale stemmene.

Hakk i hel kom både Nordjevel med 15,9 % og Mindtech med 15,2 %..

Vi vil benytte anledningen til å takke samtlige band og alle fantastiske fans og lesere som har bidratt stort til at arrangementet som har til hensikt å løfte frem talentfulle spennende norske rockeband har blitt en enorm stor suksess.

– Den enorme responsen på arrangementet og at svært mange av disse er av meget høy kvalitet er en klar og tydelig bekreftelse på at norsk rock er i sterk vekst og til stor glede lever i beste velgående, sier Rockmans musikkredaktør Knut Eirik Myhre. Man kunne faktisk tidoblet antall finalister og selv da ville det vært en knivskarp konkurranse i avstemmingen. Vi vet at mange av de flinke band som har meldt seg på og som ikke blir plukket ut til finalerunden eller til slutt nådde helt til topps er skuffet, men trøsten må være at Rockman Musikkmagasin uansett vil «løfte»​ mange av disse frem bl.a. gjennom redaksjonelle omtaler senere, sier Myhre.

Det oppfordres også til alle andre norske rockeband å sende inn en bandpresentasjon via mail: norskrock@rockman.no. Og husk…..det blir flere Tons Of Rock i årene fremover…….

Følg med i dagene fremover på Rockman for flere spennende redaksjonelle omtaler fra årets feteste bandkonkurransen.

Her kan du gratulerer vinnerbandet

Skriv dine gratulasjoner til vinnerbandet i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside ( her )