Connect with us

Musikk

Sjekk ut lesernes aller feteste «Jokke Topp 20» låter (så langt)

Published

on

Foto: Bildekollasje sammensatt av albumcover utgivelser av Jokke, Jokke & Valentinerne, Jokke med The Tourettes

Lørdag 17. oktober var det nøyaktig 20 år siden vi fikk den svært triste meldingen om at den unike gitarist, pianist, vokalist og komponist Joachim «Jokke» Nielsen ble funnet død, kun 36 år gammel. Les også: I dag er det 20 år siden Joachim Nielsen dødsfall – Leve Jokke!

I den anledning så ønsker vi å hedre han med en uhøytidelig avstemming for å stemme frem de feteste av de fete (alle låtene til Jokke er fete) av Jokke sine låter som er utgitt fra debutalbumet til Jokke & Valentinerne «Alt kan repareres» (1986), via soloalbumet «Nykter» (1996) frem til Jokke med Tourettes «Billig Lykke» (1999) inkludert den remastret utgivelsen av sistnevnte i 2006 som inkluderte 3 ekstra spor og EP`en «Tomgang» som ble utgitt i 2005 med tidligere ikke utgitt materiale. Gjennom sin musikk lever «Jokke» videre «i all evighet».

Les også: Hva er tidenes feteste «Jokke» låter?

Slik er resultatet av avstemmingen, så langt!

Avstemminger som er igangsatt og som pågår har så langt skapt et enormt og positivt engasjement. Så langt viser resultatet av avstemmingen følgende «Jokke Topp 20» liste:

Trykk er for å følge spillelisten

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

I avstemmingen nedenfor finner du oversikt over samtlige av «Jokke» sine låtutgivelser. Vi oppfordrer nå ALLE vår lesere til å stemme frem sine Jokke favorittlåter.

Følg med på avstemminglisten for live-resultat!

PS! Avstemmingen nedenfor oppdateres og sorteres automatisk etter hvilke låter som har fått flest stemmer. Dermed kan du også følge den spennende avstemmingen «minutt for minutt» for å se hvilke rekkefølge låtene har fått (så langt).

Inviter dine venner til å stemme frem sine favoritter

For å skape størst mulig engasjement blant alle musikkelskere, så oppfordrer vi dere alle til å invitere alle musikkglade venner til å stemme frem sine «Jokke» favorittlåter. Skriv gjerne navnet/ tag dine venner i kommentarfeltet på Rockman facebookside, så finner de frem!