Connect with us

Musikk

Siste innspurt: – Vinn festival dagspass til deg selv + en venn med bl.a. D-A-D, Gluecifer på plakaten

Published

on

Foto: Amanda Sotberg – fotoknoff.no/ Trondheim Stage for Rockman – D-A-D, Trondheim Rocks 2023

Ravnedalen Live gjennomføres i år for syvende gang i perioden 12 til 15. juli i nydelige Ravnedalen Naturpark, kun noen «få skritt» utenfor Kristiansand sentrum.

For de av oss som setter rocken i høysetet, er det først og fremst fredag 14. juli som peker seg ut. De «danske drenge» i D-A-D topper plakaten denne dagen og går sist på scenen etter Gluecifer, Cocktail SlippersOla Kvernbergs SteamdomeIda Maria og DJ Ørnevik. Sistnevnte spiller hardtslående vinyl fra de siste 50 årene gjennom hele dagen.

Er du klar til å kjenne på denne stemningen i naturskjønne Ravnedalen Naturpark?

«Vi er ekstremt fornøyd med å få på plass de siste brikkene til årets store happening i Kristiansand og satt inn i Ravnedalens magiske ramme, blir dette en dag vi kommer til å huske lenge. Jeg har vært fan av D-A-D siden midten av 80-tallet og det er rett og slett stor stas å endelig få hentet dem til Kristiansand» – bookingansvarlig Jan K. Transeth

D-A-D sto også på plakaten under årets Trondheim Rocks som ble gjennomført med stor suksess 11. juni. D-A-D gjennomførte en meget solid konsert og er i storform.

Sjekk fete bilder fra årets Trondheim Rocks: – Mötley Crüe, Def Leppard, TNT, D-A-D osv.

Ravnedalen Live festival arrangeres hvert år i Ravnedalen Naturpark, en kjapp gåtur fra Kristiansand sentrum. I sommer blir det også muligheter til å oppleve Susanne Sundfør, Highasakite, tyske Alphaville og Knut Nærum’s De Stundesløse (ja, han er faktisk gitarist i bandet som ble startet i Kristiansand tidlig på 80-tallet!)

PS! Billettsalget til Ravnedalen Live går unna – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Vinn dagspass til deg selv + en venn!

Vinn dagspass til deg selv + en venn til festivalens «rockedag» fredag 14. juli 2023.

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 25. juni 2023 kl. 23.59.