Connect with us

Musikk

Nightwish avlyser på Tons Of Rock – Madrugada inn som erstatter

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Nightwish at Norway Rock Festival 2018

Nightwish melder på sine nettsider at de dessverre må avlyse morgendagens konsert (torsdag 22. juni) på Tons Of Rock i Oslo. Nightwish som var en av torsdagens headlinere skulle spilt på Scream Stage som er festivalens hovedscene kl. 18.50. Tons Of Rock har jobbet intens med en erstatter og klart å hente inn fantastiske Madrugada.

Tons Of Rock sier følgende om endringen på sine offisielle kanaler:

«Vi er fryktelig lei oss for å melde at Nightwish må avlyse konserten sin på Tons of Rock på grunn av helsemessige årsaker. Våre beste ønsker til vokalist Floor om rask og trygg bedring»

Nightwish sier følgende bl.a. på sin offisielle facebookside:

Vokalist Floor Jansen er som kjent for de fleste høygravid og konserten på Tons Of Rock var den siste bandet hadde booket før hun skulle ut i permisjon. Nightwish som har turrnèrt i forbindelse med sin pågående «Human. :||: Nature. World» spilte sist 17. juni 2023 i Vaasa, Finland.

Les også: Se høygravide Floor Jansen (Nightwish) åpne for Metallica i Nederland

Det er selvsagt svært trist at Nightwish avlyser morgendagens konsert, men hensyn og helsen til Floor Jansen går selvsagt foran alt. Når dette første har skjedd og at Tons Of Rock har klart å hente inn Madrugada på kort varsel vil i allefall disse garantert kunne gi publikum en fantastisk konsertopplevelse. Eller hva sier du om dette:

Les også: Dette er spilletidene under Tons Of Rock: – Hvilke band gleder du deg mest til?

Del gjerne dine reaksjoner/ kommentarer

Del dine kommentarer og konsertbilder/filmsnutter på Rockman facebook

Continue Reading
Advertisement