Connect with us

Musikk

Nettopp sluppet! – Se den helt nye AC/DC «Realize» musikkvideoen

Published

on

Skjermdump av AC/DC videoklipp "Realize" publisert på YouTube

AC/DC har nå sluppet deres nyeste offisielle musikkvideo fra deres siste album «Power Up», denne kan den fantastiske låta «Realize» som du kan se her:

«Realize» er åpningssporet på albumet som inneholder tolv helt nye AC/DC låter:

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Albumet «Power Up» som vi her på Rockman lett «trillet» til terningskast 6, ble nå nylig også kåret blant tusenvis av våre lesere til beste albumugivelse i 2020. Totalt var det nominert mer enn 150 sterke studioalbum og det var AC/DC sitt siste album «Power Up» som ble stemt frem til beste albumutgivelse 2020. Et råsterkt album som har gjort enorm suksess, toppet salgslistene i mange land og fått strålende kritikk i de fleste medier.

Trykk her for å se alle de nominerte og resultat av avstemmingen.

Les også: Angus Young bekrefter at alle de nye låtene er hentet fra «Black Ice-tiden»

AC/DC er helt overveldet av den enorme positive responsen de har fått i etterkant av at deres siste studioalbum «Power Up» ble sluppet. Brian Johnson har i den anledning filmet en egen hilsen til fansen som vi har omtalt tidligere ( her ). I sin hilsen viser han blant annet til deres egen glede over at albumet har blitt så solid og bra, at dette fremstår som en meget solid hyllest til bandets avdøde hovedlåtskriver og grunnleggende medlem Malcolm Young.

Han forteller også om at de snart skal gjennomføre en livestream ved å fremføre en låt fra deres siste album. Videre så bekrefter Brian Johnson at AC/DC vil legge ut på liveturnè så snart situasjonen tillater dette og sier blant annet:

Les også: Brian Johnson bekrefter at AC/DC legger ut på liveturnè

Hva synes du om den nye AC/DC «Realize» musikkvideoen?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside