Connect with us

Musikk

Meat Loafs datter sier at stjernen fortsatt spøkte de siste timene: – «He flipped a couple of us off»

Published

on

Foto: Meat Loaf offisielt pressebilde - Amanda Aday, photo credit: Damon D'Amato/ Wikipedia

Meat Loafs datter Amanda Aday (41) har delt en nydelig hyllest til sin far der hun bl.a. forteller at hans sans for humor var intakt helt inn til de siste timene. Den ikoniske sangeren og skuespilleren døde i en alder av 74 år med kona Deborah ved sin side. I de siste 24 timene av sitt liv var han også sammen med døtrene Amanda og Pearl, og sine nærmeste venner.

Les også: Legenden Meat Loaf (74) er død

Amanda har fortalt til det amerikanske magasinet People: «Så fort vi kunne, gikk vi bare til sengen hans på sykehuset og satt sammen med ham og holdt hånden hans. Vi er veldig takknemlig for å være sammen med far den siste tiden». Hun sa videre at Meat Loaf med sitt virkelige navnet Michael Lee Aday – beholdt sin personlighet helt til det siste med å skøye med oss.

«He flipped a couple of us off, which is very dad, very appropriate. That’s a good sign».

«He’s there. He’s joking».

Hun fortsatte med å si at faren hennes var en kompleks mann med mye lidenskap med et stort og varmt hjerte. Typisk for han å si «F—k you, I love you». Aday og Pearl levde iflg. intervjuet av People et todelt liv som døtre til rockestjernen, som ble kjent med sin hitplate fra 1977 «Bat Out of Hell». Aday husker turnéarenaer, vokste opp på turbusser og hadde alle disse fantastiske opplevelsene mens de reiste med faren rundt om i verden. Når de kom hjem sier hun:

«It was home and he was just dad. He wasn’t Meat Loaf anymore.»

Da Meat Loaf ikke jobbet, var han aktivt involvert i barnas liv – fra å regissere skolespill til å trene softball-lagene deres. Han var iflg. Aday veldig mye en typisk pappa utenfor hans offentlige personlighet. Meat Loaf unngikk i utgangspunktet å passe til A4-formen i livet, legger Aday til. «Da vi vokste opp, da vi var små, sa han alltid at han aldri ville være hip. Pearl og jeg ville ha et par nye sko eller noe, uansett hva som var i trenden, motemessig eller hva som helst, og han sa alltid:

«Don’t be trendy. Don’t be hip. Be cool, because cool is always.’ And that was him».

Les også: Slik reagerer rockeartistene på Meat Loafs dødsfall

Dødsfallet kom svært overraskende på alle som ble bekreftet i en uttalelse på Meat Loaf`s offisielle facebookside (fredag 21.01) med følgende melding: «Våre hjerter er knust over å kunngjøre at den uforlignelige Meat Loaf gikk bort i kveld med kona Deborah ved sin side. Døtrene Pearl og Amanda og nære venner har vært med ham gjennom det siste døgnet»

Senere kom det frem kom via nyhetsmagasinet TMZ at Meat Loaf døde som følge av Covid-19. TMZ skrev videre at sangerens manager, Michael Greene, bekreftet at Meat Loaf døde torsdag kveld. Kilder med kunnskap forteller TMZ at han skulle delta på en forretningsmiddag tidligere denne uken for et show han jobber med – «I’d Do Anything for Love» – men middagen ble avlyst fordi han ble alvorlig syk av Covid. Kilder forteller oss at tilstanden raskt ble kritisk.

Man vet ikke om han var vaksinert.

Les også: Meat Loaf døde som følge av Covid-19

Les også: Eksklusivt Rockman intervju av Meat Loaf (film)

Skriv din siste hilsen til Meat Loaf

Del dine minner og skriv din siste hilsen på Rockman facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement