Connect with us

Musikk

SISTE: Meat Loaf døde av Covid-19

Published

on

Pressefoto: Meat Loaf

Nyhetsmagasinet TMZ har nettopp publisert nyheten om at dødsårsaken til Meat Loaf, som ble bekreftet død tidligere i dag, er som følge av Covid-19.

Les også: Legenden Meat Loaf (74) er død

TMZ skriver videre at sangerens manager, Michael Greene, bekreftet at Meat Loaf døde torsdag kveld. Kilder med kunnskap forteller TMZ … han skulle delta på en forretningsmiddag tidligere denne uken for et show han jobber med – «I’d Do Anything for Love» – men middagen ble avlyst fordi han ble alvorlig syk av COVID . Kilder forteller oss at tilstanden raskt ble kritisk. Kildene våre sier at Meat Loaf har vært åpenhjertig om COVID, og nylig snakket med folk i Australia om vaksinemandater. Vi vet ikke om han var vaksinert.

En uttalelse på Meat Loaf`s offisielle facebookside bekreftet tidligere i dag dødsfallet med følgende melding: «Våre hjerter er knust over å kunngjøre at den uforlignelige Meat Loaf gikk bort i kveld med kona Deborah ved sin side. Døtrene Pearl og Amanda og nære venner har vært med ham gjennom det siste døgnet»

Meat Loaf ( Marvin Lee Aday) og den Grammy-Award vinnende låtskriver og plateprodusent Jim Steinman skrev rockehistorie når de sammen produserte og utgav den internasjonale suksessutgivelsen «Bat Out Of Hell» i 1977. Et album som er blant tidenes mestselgende album som er solgt over 30 millioner eksemplarer. Mange sammenligner albumet med sterke referanser til Bruce Springsteens mesterverk «Born To Run» (1975). Steinman har i tidligere uttalelser bekreftet Springsteen som en inspirasjonskilde. 

Les også: Meat Loaf i Rockman intervju: – «Jeg bryr meg ikke om dere synes jeg er en klovn»

R.I.P

Del gjerne dine konsert og musikkminner

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside