Connect with us

Musikk

Slik reagerer rockeartistene på melding om at Meat Loaf er død

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre/ Rockman.no - Slash, Dave Mustaine, Alice Cooper. Dee Snider, Meat Loaf (pressefoto), Ozzy Osbourne (skjermdump "Ordinary Man" 2020 fra YouTube)

I etterkant av dødsfallet til rockelegenden Meat Loaf så har det strømmet på med reaksjoner fra hans rockekollegaer. Mange, nære venner og samarbeidspartnere av Meat Loaf gjennom flere tiår.

Les også: Legenden Meat Loaf (74) er død

Dødsfallet kom svært overraskende på alle som ble bekreftet i en uttalelse på Meat Loaf`s offisielle facebookside i går (fredag) med følgende melding: «Våre hjerter er knust over å kunngjøre at den uforlignelige Meat Loaf gikk bort i kveld med kona Deborah ved sin side. Døtrene Pearl og Amanda og nære venner har vært med ham gjennom det siste døgnet»

Senere kom det frem kom via nyhetsmagasinet TMZ at Meat Loaf døde som følge av Covid-19. TMZ skrev videre at sangerens manager, Michael Greene, bekreftet at Meat Loaf døde torsdag kveld. Kilder med kunnskap forteller TMZ at han skulle delta på en forretningsmiddag tidligere denne uken for et show han jobber med – «I’d Do Anything for Love» – men middagen ble avlyst fordi han ble alvorlig syk av Covid. Kilder forteller oss at tilstanden raskt ble kritisk.

Man vet ikke om han var vaksinert.

Les også: Meat Loaf døde som følge av Covid-19

Meat Loaf er utvilsomt en av de aller største vokalister innenfor blant annet rockens verden. Alice Cooper som er en mangeårig nær venn av Meat Loaf sier bl.a. følgende i et innlegg på sin offisielle facebookside: – «Meat Loaf var en av de største stemmene i Rock N Roll, og han var utvilsomt en av mine nærmeste venner i bransjen. Han var virkelig så gøy, virkelig gøy å være sammen med. Han følte seg bare som en bestevenn for alle uansett hvor lenge det var siden du så ham sist. Vi jobbet sammen mange ganger gjennom årene og han var alltid en kraft. Han var en skikkelig teatralsk karakter som jeg var, så showene våre gikk veldig bra sammen. Jeg husker når du så showet hans, han behandlet publikum nesten som en pinsepredikant og han var så mektig på scenen. Å jobbe med Meat Loaf var en av hovedgrunnene til at jeg ville lage filmen Roadie«.

Filmen «Roadie» er en amerikansk musikal komedie som ble utgitt i 1980. og handler om en lastebilsjåfør spilt av Meat Loaf i hovedrollen som Travis W. Redfish.

I tillegg deltar i filmen bl.a. artistene Alice Cooper sammen med The Alice Cooper Band, Blondie, Jack Elliott, Roy Orbison og Hank Williams Jr.:

Her er flere reaksjoner fra kjente rockeartister:

Brian May (Queen):

Ozzy Osbourne (Black Sabbath):

Kiss:

Burton Cummings (The Guess Who):

Jordan Rudess (Dream Theater)

Rictchie Blackmoore (Deep Purple, Rainbow):

Dee Snider (Twisted Sister):

Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, Journey)

Dave Mustaine (Megadeth)

Alex Skolnick (Testament)

Jon Bon Jovi:

Bruce Kulick (Meat Loaf mfl.):

Scorpions:

Slash (Guns N`Roses):

Ace Frehley (ex. Kiss):

Gene Simmons (Kiss):

Anthrax:

Ted Nugent:

Cheap Trick:

Vernon Reid (Living Color)

Mike Portnoy (Dream Theater, Flying Colors, The Winery Dogs, Adrealine Mob):

Oppdateres!

Les også: Eksklusivt Rockman intervju av Meat Loaf (film)

R.I.P

Skriv din siste hilsen til Meat Loaf

Del dine minner og skriv din siste hilsen på Rockman facebook tilhengerside