Connect with us

Musikk

TMZ: Ozzy Osbourne smittet av Covid-19 – Tårefylt Sharron avbryter innspilling av TV-serie i England og haster hjem til USA

Published

on

Skjermdump: Video publisert på TMZ: www.tmz.com/2022/04/28/sharon-osbourne-reveals-ozzy-covid-talk-tv

Sharon Osbourne, kone til Ozzy Osbourne er bare 3 dager inne i det nye TV-showet sitt, men en nødsituasjon for familien har tvunget henne til å sette ting på vent … Ozzy har fått COVID-19.

Det amerikanske nyhetsmagasinet TMZ har nettopp publisert nyheten der Sharon Osbourne i et tårevåt intervju med Talk TV at Ozzy har fått påvist Covid-19, at hun er veldig bekymret og vil umiddelbart fly tilbake til L.A. for å hjelpe ham.

«I`m very worried about him. I’ll fly back to L.A. to help him recover and hold him and kiss him with about 3 masks on.»Sharron Osbourne

Du kan se i TV-intervjuet at Osbourne ikke bare føler med mannen sin, men også skuffet over at hun må sette bremsene på det nye showet sitt. Det er bare den første uken av hennes nye britiske show kalt «The Talk». Sharon sier at det er første gang hennes 73 år gamle ektemann har fått Covid, så tydeligvis er timingen tøff, men hun er optimistisk og sier: «Det vil ta meg en uke å få min gamle mann på beina igjen, og jeg er tilbake om en uke.» Ozzy har også kjempet mot Parkinsons sykdom … og Sharon avslørte nylig at han har en ny operasjon i horisonten. Det var forrige måned da det ble avslørt at Sharon ville bli med vennen Piers Morgan på den nystiftede Talk TV.

Trykk her for å se videointervju med Sharron på Talk TV om saken

Les også: Ozzy Osbourne tør ikke forlate boligen – Sjekk «koronasveisen»

Ozzy Osbourne er albumaktuell med nytt kommende studio soloalbum.

Det kommende Ozzy Osbourne soloalbumet vil på lik linje med han siste kritikerroste album «Ordinary Man» (2020) bestå av deltagelse fra en rekke kjente artister. I desember 2020 når vi skrev vi om at nytt kommende Ozzy album var bekreftet, så ble det samtidig også bekreftet at Taylor Hawkins fra Foo Fighters deltar på albumet. Taylor Hawkins døde som kjent for de fleste tragisk 25. mars i år, så blir hans deltagelse på det kommende Ozzy albumet meget emosjonelt. Gjennom ulike intervjuer der bl.a. overnevnte artister som deltar på albumet har uttalt seg, så er følgende artister ( se listen nedenfor) nevnt som deltagere det kommende albumet. Tony Iommi har selv bekreftet at han har skrevet en låt til Ozzy sitt album. Noe i seg selv som er unikt. Det er første gang at Tony og Ozzy har jobbet sammen utenfor Black Sabbath.

Dette er artistene som (så langt) har blitt nevnt i ulike intervjuer som gjesteartister:

  • Tony Iommi (Black Sabbath) – Gitar og låtskriver
  • Taylor Hawkins (Foo Fighters) – Trommer
  • Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) – Trommer
  • Eric Clapton – Gitar
  • Jeff Beck – Gitar
  • Zakk Wylde – Rhythm gitar (Black Label Society)
  • Robert Trujillo (Metallica) – Bass
  • Duff McKagan (Guns N`Roses) – Bass

NB! Vi tar forbehold om artistens deltagelse inntil dette blir bekreftet endelig ved albumlansering.

Del gjerne dine kommentarer

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )