Connect with us

Musikk

Her kan du sjekke ut DINE meste spilte låter på Spotify 2020

Published

on

Photo credit: Johannes Andersen - AC/DC at Valle Hovin, Norway 17. july 2015

De siste årene har Spotify gitt sine abonnementer en spesiell godbit på slutten av året i form av sin årlige ‘Wrapped’ statistikk. Man kan m.a.o. på en enkel måte få opp en automatisk generert unike Topp 100 spilleliste som er basert på sine egne mest spilte låter fra det siste året.

Vi har sjekket ut Rockman Spotify, og den mest spilte låta i 2020 er liveversjonen av den nydelige låta «One Horse Town» av det fantastiske sørstatsrock bandet Blackberry Smoke:

Her kan du nyte full konsert med Blackberry Smoke i HD kvalitet

Les også: Blackberry Smoke keeping the southern rock alive

Sørstatsrock som er en undersjanger innenfor rockemusikk har sitt opphav fra de amerikanske sørstatene (derav navnet) og inneholder i hovedsak elementer fra rock, country og blues. Sjangeren ble skapt av de ikoniske sørstatsbandene Lynyrd Skynyrd og The Allman Brothers Band på slutten av 60-tallet/ begynnelsen av 70-tallet. Sjangeren har også hatt stor betydning for senere hard rock og da videre inn i heavy rock og heavy metal. Vi satt sammen en fet spilleliste som består av et bredt utvalgt meget spennende sørstatsrock band og låter.

Spillelisten oppdateres jevnlig. Trykk er for å følge listen.

Slik henter du opp din egen Spotify Topp 2020 liste:

Trykk her: så får du automatisk generert din egen Topp 100 liste

(NB! Fortsettes at du har Spotify abonnement og er pålogget)

Hva er DIN meste spilte låt på Spotify i 2020?

Skriv navn på artist og låt i kommentarfeltet på Rockman facebook side. Låtene vil i ettertid bli lagt til i spillelisten: Rockman lesernes meste spilte låter i 2020 og publisert på Rockman.

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside

(Alternativ send oss en mail: tips@rockman.no).