Connect with us

Musikk

Metallica`s «Nothing Else Matters» med 1 milliard streams på Spotify

Published

on

Pressefoto Metallica/ Universal Music

Metallica`s «Nothing Else Matters» som er en av bandets mest kjente låter, og som finnes på deres femte studioalbum «Metallica», mest kjent som «The Black Album» utgitt i 1992, har nå oppnådd å passere enorme 1 milliard streams Spotify. Dette skriver Spotify nå på Twitter.

Låta er dermed nå en del av den eksklusive «Billion Club» spillelista som ble etablert i 2020 for låter som har passert 1 milliard streams på Spotify.

Metallica`s låta «Enter Sandman» er også en del av «Billion Club».

«Enter Sandman» er på lik linje med «Nothing Else Matters» hentet fra «The Black Album» og utgitt som albumets første singel i 1991. Albumet er et av bandets mest suksessfulle studioalbum og har blitt utgitt på nytt flere ganger, inkludert i 2008, 2010, og i 2014. For å markere albumets 30-årsjubileum ble en remastret utgave gitt ut 10. september 2021. Albumet ble remastret av Bob LudwigGateway Mastering, med alt innhold overvåket av utøvende produsent Greg Fidelman.

Et boxset med begrenset opplag ble utgitt som bl.a. inkluderte det remastrede albumet på 180 grams dobbel LP og en CD, samt tre live-LP-er, en rekke CD-er og DVD-er ++ (se innhold ovenfor).

Noen som har denne eller andre unike Metallica album/ effekter i samlinga?

Hva er dine Metallica favorittlåter?

Del gjerne dine kommentarer på Rockman facebook (her)