Connect with us

Musikk

Se videoteaser: Lindemann (feat. Rammstein vokalist) slipper «Live In Moscow» 2020 konsertfilm

Published

on

Skjermdump fra Lindemann videoteaser "LINDEMANN - Live In Moscow (Out May 21)" publisert på YouTube nedenfor

Lindemann, som er det spennende sideprosjektet til Rammstein vokalist Till Lindemann, har annonsert utgivelse av konsertfilmen «Live In Moscow» som blir sluppet 21. mai på Blu-ray. Konsertfilmen inneholder Lindemanns konsert 15. mars 2020 på VTB Arena i Moskva, Russland.

Her kan du se teaser fra den kommende konsertfilmen

Spilleliste fra konserten: 01. «Skills In Pills«, 02. «Lady Boy«, 03. «Fat«, 04. «Frau & Mann«, 05. «Ich Weiss Es Nicht«, 06. «Allesfresser«, 07. «Knebel«, 08. «Home Sweet Home«, 09. «Cowboy«, 10. «Golden Shower«, 11. «Blut«, 12. «Platz Eins«, «13. Praise Abort«, 14. «Fish On«, 15. «Ach So Gern«, 16. «Gummi«, 17. «Steh Auf«

Lindemann har frem til nå vært et samarbeid mellom Till Lindemann (Rammstein vokalist) og den svensk produsent og multiinstrumentalist Peter Tägtgren. I November i fjor ble dette samarbeidet offisielt avsluttet. Begge vil fortsette med egne planer fremover. Till Lindemann vil jobbe videre med Lindemann prosjektet. men med ny besetning. 

Les også: Till Lindemann avslutter samarbeidet med Peter Tägtgren

Till Lindemann er som tidligere omtalt i full gang sammen med resten av bandet i Rammstein å spille inn et nytt studioalbum. Videre kommer bandet garantert til å følge dette opp med tidenes verdensturnè så snart Covid-19 pandemien er forsvunnet.

Les også: Rammstein medlemmene observert i Sør-Frankrike

COVID-19 satte en stopper for fjorårets planlagte konserter med de tyske pyroheltene i Rammstein. Granåsen Arena er ikke tilgjengelig til sommeren, men det er med stor begeistring at det ble bekreftet at konserten flyttes til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Dette betyr at begge de to fjorårets planlagte Rammstein konserter slåes sammen til en gigantisk konsert, og at kjøpte billetter til årets avlyste arrangementer kan benyttes der. 

Vi krysser både fingre og tær for at arrangementet kan bli gjennomført som planlagt

Her finner du mer informasjon vedr. billettsalget.

Quiz: Kan du dette om Rammstein?

Mens vi venter……..

Er du klar for Lindemann «Live In Moscow»?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )