Connect with us

Musikk

Hans-Erik Dyvik Husby alias Hank Von Hell begraves i morgen 9. desember – Her kan du følge direktesending fra seremonien

Published

on

Foto: skjermdump av video Maria Solheim "Rom for Alle" publisert på YouTube og nedenfor

Tid og sted for seremonien er torsdag 09.12.2021 kl.12:00 i Lillestrøm kirke

Jølstad begravelsesbyrå informerer på sin nettside at alle som ønsker å ta farvel med Hans-Erik er velkomne til kirken, men vær oppmerksom på de nye smittevernstiltakene som innføres natt til torsdag 9. desember (se nedenfor). Seremonien direktesendes også via minnesiden på jolstad.no.

Lenken til direktesendingen finner du: trykk her

Sendingen vil starte torsdag 09.12.2021 ca. kl. 11:40.

Regjeringen har som kjent besluttet å innføre en rekke nasjonale smitteverntiltak for å få ned belastningen på helse- og omsorgstjenesten, og forsinke og begrense spredningen av omikron.

De nye nasjonale smitteverntiltakene som blir gjeldende f.o.m. natt til torsdag 9. desember for arrangementer og sammenkomster er bl.a. følgende:

  • Minnestunder etter begravelser og bisettelser kan ha maksimalt 50 personer innendørs. Selve begravelsen regnes som et offentlig arrangement med faste tilviste sitteplasser, se nedenfor.
  • 3 x kohorter av 200 personer med 2 meter avstand mellom kohortene hele tiden på offentlige innendørs arrangementer med faste tilviste sitteplasser.
  • Maksimalt 50 personer på offentlige innendørs arrangementer uten faste tilviste sitteplasser.
  • Ved innendørs arrangementer skal det utpekes en arrangør som skal ha oversikt over hvem som er til stede og gjennomføringen skal være smittevernfaglig forsvarlig.
  • På innendørs arrangement hvor alle i publikum sitter på faste tilviste plasser er det tilstrekkelig avstand dersom arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst.

Her finner du full oversikt over alle nasjonale smittetiltak gjeldende f.o.m. natt til torsdag 9/12

Sent fredag kveld (19.11.21) fikk vi den meget triste og svært overraskende nyheten om at artisten Hans-Erik Dyvik Husby kjent under artistnavnet Hank Von Helvete var død.

Les også: Hans-Erik Dyvik Husby (Hank Von Helvete) er død

Reaksjonene både i Norge og internasjonalt over Hank Von Helvete / Hans-Erik Dyvik Husbys uventede dødsfall har vært enormt, bl.a. uttrykt via mange innlegg publisert på sosiale medier: Her kan du lese et stort utvalgt av publiseringer fra rockemiljøet på sosiale medier

I 2009 slo Hans-Erik Dyvik Husby og Maria Solheim seg sammen med en låt til inntekt for Kirkens Bymisjon. Låta «Et rom for alle» som er skrevet av Maria Solheim er en nydelig låt fremført sammen med Hans-Erik Dyvik Husby.

Et sterkt budskap til ettertanke i denne spesielle tiden:

Les også: Musikken som har gjort Hank Von Helvete/ Hans-Erik Dyvik Husbys «udødelig»

Les også: Dette var et stort konsertøyeblikk i Hank Von Helvete sitt liv – Se video!

Del gjerne dine minner, personlige møter, favorittalbum og låter etc.

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside