Connect with us

Musikk

Hans-Erik Dyvik Husby alias Hank Von Hell begraves 9. desember – Direktesendes på minneside

Published

on

Foto: Albumcover Hans-Erik Dyvik Husby – "I Ljuset Av Cornelis" 2010

Jølstad begravelsesbyrå skriver i en egen pressemelding i dag mandag iflg. VG at Hans-Erik Dyvik Husby skal begraves i Lillestrøm Kirke 9. desember. Det opplyses også om følgende:

«For Hans-Erik Dyvik Husby sin familie vil seremonien i kirken være et personlig farvel. Familien ønsker ingen personlig eksponering i tilknytning til seremonien. Vi ber vennligst om at dette respekteres. Samtidig er familien bevisst på Hans-Erik Dyvik Husbys posisjon i norsk og internasjonalt kulturliv»

I en kommentar fra administrator for Hank Von Hell sin offisielle facebookside så er det nå også publisert en egen presisering i forbindelse med seremonien:

«Jeg ønsker å presisere at seremonien er offentlig og åpen for alle som ønsker å komme», – Boye

Selve Gravdferdsseremonien starter klokka 12.00 og vil bli direkteoverført på Hans-Erik Dyvik Husbys minneside som du finner her.

Sent fredag kveld (19.11.21) fikk vi den meget triste og svært overraskende nyheten om at artisten Hans-Erik Dyvik Husby kjent under artistnavnet Hank Von Helvete var død.

Les også: Hans-Erik Dyvik Husby (Hank Von Helvete) er død

Reaksjonene både i Norge og internasjonalt over Hank Von Helvete / Hans-Erik Dyvik Husbys uventede dødsfall har vært enormt, bl.a. uttrykt via mange innlegg publisert på sosiale medier: Her kan du lese et stort utvalgt av publiseringer fra rockemiljøet på sosiale medier

Les også: Musikken som har gjort Hank Von Helvete/ Hans-Erik Dyvik Husbys «udødelig»

Les også: Dette var et stort konsertøyeblikk i Hank Von Helvete sitt liv – Se video!

– Rest In Peace

Del gjerne dine minner, personlige møter, favorittalbum og låter etc.

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside