Connect with us

Musikk

Dette bandet tar over stafettpinnen etter Kvelertak og Black Debbath

Published

on

Foto: Offisielt promobilde Siste Skvadron 2023

Det norske «up-and-coming» rockebandet Siste Skvadron fikk forespørsel om å ta over «stafettpinnen» etter Kvelertak og Black Debbath om å lage rockelåten til den nye KuToppen filmserien som nå vises på Kino.

«Vi fikk i forespørsel av Qvisten Animasjon å lage rockelåten til den nye Kutoppen film serien Som kom på kino sist helg. Kutoppen – På sporet. Det gjorde vi selvfølgelig! Vi tok da over stafettenpinnen etter Kvelertak og Black Debbath som gjorde det i de forrige filmene. Veldig stas å være rockealibi i denne filmen»Steffen Lindjak Riis, vokalist i Siste Skvadron

Siste Skvadron, slapp ifjor sitt debutalbum «Symbiose», og hadde en rekke konserter. I år kommer oppfølgeralbum, flere konserter, men aller først. En kraftsalve til Kutoppen – På Sporet. Medlemmene i bandet er fra før, gode venner med Qvisten Animasjon. Når det ble lekt med tanken om å lage en rockelåt til deres nye film, var det Oslobaserte bandet ikke vonde å be. «Hevntokt» ble laget med en glød for rock som kan treffe alle målgrupper. Låten er skrevet med inspirasjon fra filmens handling, men det ligger absolutt noe mer bak.

Her kan du høre låta:

«Vi har prøvd å skape en stemning av håp, heltemot og ståpåvilje, et universelt tankesett som kan gjelde alle aldre. Vi har alle noe vi kjemper for og tror på, med opp og nedturer. Det er her det gjelder å ikke miste motet. Det er en slags peptalk som gnistrer», sier Steffen Lindjak Riis, med innspill fra Ask Riktor Johansen.

«Let the kids rock, det er budskapet som varmer fra oss. Tidene har forandret seg, nå går barna med foreldrene sine på Tons Of Rock. Til og med veldig unge barn på skuldre til en forelder, det er et hverdagssyn på konsertene til Metallica og AC/DC. Singelcoveret med toget fra filmen og gnistrende bokstaver, føltes veldig riktig. For «Hevntokt» er rocketoget som ikke stopper» – sier gutta i bandet.

Her kan du også høre KuTopp-låtene fra Kvelertak og Black Debbath:

Norsk rock lever!

Trykk her for å sjekke ut vår fete guide over mer enn 500 aktive norske rockeband

Hva synes du om låta til Siste Skvadron?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside