Connect with us

vg-nett

Vinn meet & greet med rockelegendene i Status Quo!

Published

on

Oppvarmingen til et av Europas største Blues & Rock event, Notodden Blues Festival 2010 som gjennomføres 5 – 8 august er i full gang. Festivalen presenterer sin største satsing og et av sine sterkeste bookingprogram noen sinne med blant annet rockelegendene Status Quo som en av flere store headlinere til årets festival.

Informasjon om komplett artistlinup og oppdatert festivalprogram: trykk her>

Still Rockin`All Over The World

xx

Rockelegendene i Status Quo er i god medvind om dagen. De inntar Notodden Blues Festivals største konsertarena med full tyngde lørdag 7 august. Status Quo har solgt utrolige 118 millioner album med sin helt særegne og karakteriske stil modellert rundt blues- og Chuck Berry elementers uimotståelige refrenger. Notodden Blues Festival har på mange måter vært «gitarenes festival» i Norge, og Status Quo er et klassisk rockeband med bred appell der gitarene til Francis Rossi og Rick Parfitt er et kjent og kjært varemerke. Status Quo kommer til å rocke Notoddenfestivalen som ingen andre før dem.

Status Quo har hatt 54 single plasseringer på britiske hitlister, mer enn noen annet band, der 22 av disse har vært inne på Topp 10. Quo har også total hele 106 opptredener på det kjente musikkprogrammet Topp Of  The Pops på BBC TV, igjen mer enn noen annet band. Som listeband er de kun forbigått av The Rolling Stones i antall albumplasseringer i England. De fikk æren av å åpne Live Aid i 1985 med sangen «Rockin` All Over The World» som raskt etablerte seg som arrangementets «kjenningsmelodi». Det ble sett på som en skandale at de ikke fikk gjenta dette på Live 8 20 år senere. Så omstridt var dette at det fikk Coldplay til å legge inn noen toner av låta i sin fremføring av «In My Place» i deres konsert tidlig på dagen.

Status Quo er aktive som aldri før og turnerer mer enn noen sinne og publikum møter opp i stadig voksende antall. I 2007 trakk de 63 000 til sin konsert på det nyåpnede Wembley Stadium. Sist desember ble de stemt inn som «The Hardest Working Band In Britain» og deres omfattende turnè i 2009 kuliminerte med sagnomsust suksessopptreden på den britiske gigantfestivalen Glastonbury. Når Notodden Blues Festival står for tur i august er bandet fremdeles midt i en lang sommerturnè. Det er med andre ord en veltrimmet rock `n`roll-maskin som nå er på vei til Norge og som garantert vil sette publikum i feststemning med sin fengende boogierock og klassiske låter som «Caroline», «Roadhouse Blues», «What Ever You Want», «Roll Over Lay Down», «Down Down» og «Rockin`All Over The World» .

Inviter ALLE DINE VENNER til årets største Blues & Rock event!

I tillegg trekker vi ut 10 heldige vinnere som får signert album fra Status Quo!

Konkurransen er nå avsluttet!

Her er de heldige vinnere:

Vinner av 2 stk festivalpass + Meet & Greet Status Quo ble:

Knut Johan Welde Knudesen (+ en av hans venner)

I tillegg ble følgende heldige vinnere av signerte Status Quo album følgende:

Kathrine Hus, Jarl Andre Meberg, Helge Geir Moen, Kjetil Gulsrud Olsen, Morten Johansen, Andreas Nordengen, Heidi Merethe Håve, Bente Monica Selstø, Terje Ottesen og Thomas Bekkevold.

NB! De signerte album blir sendt direkte til vinnerene i etterkant av Notodden Blues Festival!

Var du en av mange tusen som dessverre ikke vant denne gangen?

Fortvil ikke!

Snart kommer flere spennende konkurranser her på Rockman!

Følg med fremover!

Bli en del av Norges kuleste musikkvennegjeng!

 

Som musikkvenn får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement