Connect with us

vg-nett

Albumaktuelle Beth Hart om Notodden Blues Festival!

Published

on

Den fantastiske amerikanske artisten Beth Hart, kjent for sine dyptgående «heartfeelingsongs» som treffer deg så til de grader i musikkhjertet og får selv den meste hardbarkede headbanger til å få tårer i øyekroken, er aktuell med nytt album «My California» 1 september. Singel fra albumet «Like You (And Everyone Else)» er allerede sluppet. Nok en fantastisk låt med rå feeling som dermed setter skyhøye forventningen til albumet som slippes senere i år.

For å høre låta «Like You (And Everyone Else)» trykk her>

Beth Hart stortrives i Norge med sitt sterkt økende norske publikum. Notodden Blues Festival har teft for de unike artister og booket henne allerede til festivalen i 2005. I forkant av fjorårets festival inviterte festivalen sitt publikum i en egen avstemming, der publikum selv kunne stemme frem hvilken artist de aller mest kunne tenke seg til festivalen. Beth Hart fikk en overveldende «sterkt ønsket tilbake» respons fra publikum, ble booket til fjorårsfestivalen, og gjennomførte nok en gang et «fyrverkeri» av en konsert: Les mer>

Notodden Blues Festival har en unik atmosfære som er elsket av publikum og artistene!

Hva mener Beth Hart om publikum og Notodden Blues Festival?

xx

Stor oppvarmingen til Notodden Blues Festival 2010! 

5 – 8 august er det nok en gang tid for et av Europas største blues & rock event og som i år gjennomfører et av sine største artist og bookingsatsinger noen sinne med bl.a. en av tidenes største rockelegender, Status Quo på plakaten. Rockman og Notodden Blues Festival trenger din hjelp til å skape tidenes rock & blues folkefest i vakre omgivelser på Notodden, og invitere deg derfor til en av tidenes kuleste publikumskonkurranse der du i tillegg muligheten for å sikre deg en av 10 signerte Status Quo album, kan bli den heldige vinner av:

 

For å delta og/eller lese mer om konkurransen: trykk her>

Del din musikkglede!

 

Som musikkvenn får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement