Connect with us

vg-nett

Luxus Leverpostei jubilerer med ny partyplate!

Published

on

x

Albumet inneholder rølpelåtene: «Onkarsfestivalen», «Fest på lokalet», «Snikk snakk», «Luring», «Tåm tank», «Pels», «Tollingfestival», «Blomst», All inn», «Idiot», «Bingo», «Arne», «Nyspylte kule», «Forbanna sint» og «Tannlegesangen». Plateselskap: MTG Music

 

Elsket av publikum – utskjelt av musikkjournalister!

Luxus Leverpostei er partybandet fremfor noen som gjennom 20 år er blitt elsket av publikum og hatet av musikkanmeldere. Et bedre eksempel på en totalkræsj og milevis landeveisavstand mellom bedrevitende journalister og hva publikum vil ha kan vel neppe tenkes. Bandet som kommer fra den lille bygda Kvinesdal i Vest-Agder har solgt mer en 300 000 plater og turnerer fortsatt for full musikk i hver krik og krok i hele Norge. Med sin energiske smittende spilleglede og rølpete låttekster så skaper de en enorm stemning i smekkfulle lokaler gang på gang.

VG skrev i sin tid: «At denne rølpegjengen har solgt 70 000 plater er et under som nesten overgår Jesusbarnets tilblivelse»

Bak Luxus Leverpostei finner vi artistene Bob Kåre (vokal & gitar), Stålull (vokal & gitar), Kartsen Kaviar (bass), Gerry (tangenter) og Kniksen (trommer & kor). Dyktige musikere som vet å traktere sine instrumenter der drivkraften er å ha det gøy og skape stemning. De gir fullstendig blaffen i hva bedrevitende musikkanmeldere mener om sin musikk. Det som er viktig er at både de selv og publikum har det gøy. M.a.o. å skape god stemning og skikkelig party. Og hvem vil vel ikke være med på det? ….bortsett fra grinete musikkanmeldere!

Luxus Leverpostei har også i år blitt booket til Norway Rock Festival, og festivalens begrunnelse er følgende:

«Om ikke Luxus Leverpostei og Ingenting har spilt hvert år, så har de mer eller mindre blitt fast inventar I partyteltet på Norway Rock Festival.  Dette er band som leverer år etter år, og det vet vi å sette pris på. Ingen band i teltet lager mer liv enn disse, og vi har store forventninger til at svenske Black Ingvars kommer til å gjøre det samme”. – Kelly Aamodt, bookingansvarlig i Norway Rock Festival.

Hva synes DU om Luxus Leverpostei?

Glad i musikk? Lyst til å komme i kontakt med og tettere innpå artistene? Registrer din egen musikkblogg: les mer >

Følg med på Rockman fremover! Stadig nye oppdateringer og spennende stemningsrapporter vil dukke opp

 

Som musikkvenn blir du sammen med over 18 000 andre musikkglade mennesker en del av Norges kuleste musikkvennegjeng > , oppdateres på spennende omtaler fremover, får tilgang på artistbilder, andre nyheter og om spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned

Continue Reading
Advertisement